Droomkind Nora – babypop

Exclusieve babypop van Linda Murray

  • Met de hand vervaardigd van zacht RealTouch®-vinyl
  • Vrijwel levensecht gewicht – als een echte baby
  • Handmatig ingebrachte fijne haartjes
  • Op maat gemaakt ensemble met gouden ruches en glittertule
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: ca. 43 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02693-001

Soms komen dromen uit – en er wordt een kleine ster geboren!
Haar moeder wilde altijd al een schattig klein meisje en op een mooie dag ging haar wens in vervulling! Vanaf het moment dat “Nora” in haar leven kwam, was ze de fonkeling in de ogen van haar moeder, het licht van haar leven – gewoon haar eigen kleine geluksster! De veelvuldig bekroonde poppenkunstenares Linda Murray heeft dit idee overgenomen en daarmee een uniek poppenwonder gecreëerd. Met het Afro-Amerikaanse meisje “Nora” bewijst Linda Murray weer eens haar grote talent, om niet alleen tedere babypoppen absoluut realistisch vorm te geven, maar ook om ze een unieke persoonlijkheid te geven, waarmee ze in een oogwenk de harten van alle poppenfans veroveren.

Een levensecht poppenwonder...
De kleine “Nora” heeft een zacht stoffen lijfje, waarmee ze graag dicht tegen u aan ligt. Hoofdje, armpjes en beentjes zijn handmatig gemodelleerd van het onvergelijkelijke RealTouch®-vinyl, dat de tere babyhuid zo perfect en levensecht imiteert. De huid is geheel met de hand beschilderd en heeft een tedere roze tint om de lippen en de wangen. De krulhaartjes zijn stuk voor stuk handmatig ingebracht. Neem “Nora” in uw armen en voel het vrijwel levensechte gewicht van haar kleine lichaampje.

...in een sprankelende outfit!
“Nora” draagt een eendelig kostuumpje met een ruche van gouden glittertule en een bovenstukje met korte mouwtjes en glitterstreepjes. Er zijn drie gouden sterren aan een kant van het bovenstukje aangebracht, de een nog stralender dan de andere, terwijl de kleine witte sokjes met een bijpassende ruche van glittertule haar kleine teentjes warm houden. Een voorhoofdsbandje met een witgouden organza strik in haar krulhaartjes completeert dit schitterende geheel.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit. Laat ook uw dromen uitkomen en bestel beter vandaag nog uw exemplaar “Droomkind Nora”!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.