Een kitten is geboren – katten-kribbecollectie

Sculptuurcollectie met schattige poezenpersoonlijkheden

  • Buitengewone kribbecollectie
  • Meesterlijk met de hand vervaardigd
  • Van de allerfijnste kunstenaarssculptuurgieting
  • In levendige kleuren beschilderd
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: tot 11 cm


Prijs: per levering

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 39,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
14-01947_B

Dit jaar wordt kerstmis heel "poesbijzonder"
Wat is er betoverender dan een kamer vol speelse poezen en kittens, die stoeien met een bolletje wol, een speelgoedmuis vangen – en er op hun speciale manier van genieten, dat ze bewonderd en bemind worden. Stelt u zich eens voor, hoe het eruit zou zien, als al die grappige poezen hun eigen kerstspel zouden opvoeren! Wat een “poesbijzonder” schouwspel dat zou zijn! The Bradford Exchange nodigt u uit voor een kerstspel, dat deze droom laat uitkomen. Beleef de pret en de magie van een kerstgroep, die u tegelijkertijd herinnert aan de ware betekenis van kerstmis, zoals het al zovele jaren wordt gevierd. De kribbefiguur-collectie “Een kitten is geboren” is een meesterwerk van de sculptuurkunst, dat alleen verkrijgbaar is bij The Bradford Exchange.

Meesterlijk met de hand vervaardigd en beschilderd
De figuren zijn volgens onze hoogste standaards vervaardigd van de allerfijnste kunstenaarssculptuurgieting en in stralende kleuren met de hand beschilderd. Elk lieflijk detail van deze heerlijke kleine persoonlijkheden is weergegeven tot aan de structuur van hun vacht. Uw collectie begint met uitgave 1, “Mama met poezen-kerstkind”. De volgende leveringen worden u met tussenpozen van 21 dagen toegezonden. Als levering 2 ontvangt u “De aanbiddende papa”. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd. Aarzel niet en bestel uw poezen-kribbecollectie “Een kitten is geboren” beter nog vandaag!