Een klein katje verloor haar schatje – babypop

Kunstenaarspop van de bekroonde kunstenares Elly Knoops

  • Ontworpen door de kunstenares Elly Knoops
  • Ze kan in vele posen zitten
  • RealTouch®-vinyl voor een levensecht uiterlijk
  • Liefdevol met de hand geschilderd
  • Met exclusieve kleding

Grootte: 50,8 cm (uitgerekt)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 37,46 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02402-001

Schattige kleine katjes houden van hun schatjes, maar die hebben zo de gewoonte om kwijt te raken. En oh wat een kattengejammer, ook deze verrukkelijke baby heeft haar kleine schatje, een want, verloren en ze heeft geen idee, waar die zou kunnen zijn. Helpt u haar de want weer te vinden en tover een gelukkige glimlach op haar gezichtje! Geïnspireerd op het bekende Engelse kinderversje “Little Kitten Lost Her Mitten” heeft de bekroonde kunstenares Elly Knoops deze wondermooie babypop ontworpen.


Meesterlijk met de hand vervaardigd – vol met lieftallige details
Elly Knoops legt op wonderbaarlijke wijze de onschuldige verwarring van het kleine meisje, of van de kwijtgeraakte want vast. Van RealTouch®-vinyl met de hand vervaardigd, is de kunstenaarspop bovendien zorgvuldig met de hand beschilderd. De onweerstaanbare uitstraling van de grote ogen, het kuiltje in het kinnetje en het kleine pruilmondje zullen zeker ook uw hart raken. De pop is meer dan 50 cm groot en vrij positioneerbaar, zodat u haar in veel verschillende houdingen kunt presenteren.

Met een passend ensemble – speciaal op maat gemaakt
Het schattige “katje” draagt een speciaal op maat gemaakt roze gebreid jasje over een wit bloesje en donkere gebreide leggings. Witte sokjes, een mutsje met kattenoortjes en een paar wanten met kattengezicht completeren het schattige ensemble.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries!
Dit nieuwe meesterwerk van de gerenommeerde en vele malen bewonderde kunstenares, Elly Knoops, is exclusief bij The Ashton-Drake Galleries verkrijgbaar. Het meegeleverde echtheidscertificaat staat garant voor de kwaliteit en authenticiteit. Help dit kleine schatje, haar want te vinden. Verzeker u van “Een klein katje verloor haar schatje” en bestel het liefst nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk