Een magisch moment – tafelsculptuur

Verlichte tafelsculptuur geïnspireerd door Persis Clayton Weirs

  • Gedetailleerd met de hand beschilderd
  • 2 met de hand volledig gemodelleerde hertenbokken
  • Sokkel met winter-motieven van Persis Clayton Weirs
  • Speelt een medley van 8 feestelijke klassiekers*
  • Inclusief sfeervolle verlichting

Grootte: 25,4 cm hoog

*Muziek kan optioneel worden ingeschakeld, volume kan worden geregeld
Werkt ook op 3 “AA” batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 129,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-28717-001

Geïnspireerd door de unieke natuurkunst van de schilderes Persis Clayton Weirs
Koud en helder ligt de ochtendlucht boven het besneeuwde winterse bos. Behalve het zachte kabbelen van de beek en een incidenteel krakend geluid in de dieptes van het bos, is er niets te horen. Bijna geruisloos verschijnt er een roedel roodwild, aangevoerd door twee schitterende herten, waarvan de adem kleine wolkjes in de lucht achterlaat. De dieren zijn gekomen om hun dorst te lessen bij de nabije bron. Daar breekt een straal van de opwarmende ochtendzon in de ijsdruppels van de boomkronen en verleent het tafereel een magische glans!

Meesterlijke tafelsculptuur met licht en muziek
De twee levensechte, met de hand gemodelleerde hertenbokken zijn het hoogtepunt van deze imposante tafelsculptuur. Achter de bokken verheffen zich drie bomen. De grond is bedekt met een boomstam, enkele groenblijvende takken en kleurrijke bessen en dennenappels. Alles is in winterse sfeer vormgegeven en natuurgetrouw met de hand beschilderd. Een rondlopend motief van de natuurkunstenares Persis Clayton Weirs siert de sokkelbasis en diende als inspiratie voor het sculptuur-design. Bij een druk op de knop beginnen de takken van de bomen te stralen in een fonkelend licht en er klinkt een medley van acht populaire feestelijke melodieën.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De tafelsculptuur verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Verheug u op een adembenemende decoratie voor uw woning en geniet van het wonder van de natuur, weergegeven in een magisch moment. Aarzel niet en bestel uw exemplaar van “Een magisch moment” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk