Een perfecte poezendag

Exclusieve verlichte sculptuur

  • Compleet gemodelleerde sculptuur
  • Presenteert de charme van de nieuwsgierige poesjes van Jürgen Scholz
  • De kristalglans van het water ontstaat door een uniek mengsel van briljant kunstenaarshars 
  • Decent verlicht door 3 LED's
  • Hoogwaardige sokkel met houtnerf
  • Streng gelimiteerd tot 295 productiedagen

Grootte: ca. 28 x 20,3 cm, (H x B)

€ 119,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-21564-001

Een compleet nieuwe en verlichte sculptuur

Weinig taferelen zijn zo vredig als een vijver met waterlelies, als de zon op de bloesems en het kristalheldere water schijnt. Tot het moment, waarop vier vlokkige, harige, mollige poesjes verschijnen. Plotseling is alles vol met waterspatten, poezenplagerijen, op vlinders jagen en andere avonturen op vier pootjes. Nu kunt u de tijdloze warme en lollige zorgeloosheid van de poesjes in uw hart en huis halen: met de exclusieve verlichte sculptuur “Een perfecte poezendag” van The Bradford Exchange.

Geïnspireerd door de onvergankelijke poezenkunst van Jürgen Scholz, toont de compleet nieuwe sculptuur schattige poesjes, die hun grappige capriolen uithalen bij een schuimende waterval en een vijver met waterlelies. U zult verrukt zijn, als u deze guitige beestjes bij het spelen bekijkt: Onder het wateroppervlak vindt u het bonte rijk van de koi-karpers.

Met decente verlichting

Elk van de schattige, nieuwsgierig kijkende poesjes en elke koi-vis is met de hand vervaardigd, om het moment van de beweging treffend weer te geven. De zorgvuldige beschildering in tientallen kleurnuances garandeert de individualiteit van de afzonderlijk dierenfiguren – een proces, dat meer dan 24 uur kost. De glinsterende watereffecten worden bereikt door speciale kristallen. Deze uiterst interessante materiaalcombinatie wekt de indruk van glas, zoals het door kunstenaars werd vormgegeven en voegt een extra dimensie toe aan de speelplaats van de poesjes. Het schitterende tafereel wordt afgerond en gecompleteerd door de decente LED-verlichting, die het licht laat opstijgen uit de sokkel in mahonie-look. Begrensd tot 295 productiedagen. Reserveer beter direct vandaag!