Een toost op de Brockenbahn – Gepersonaliseerde bierkruik

De unieke bierkruik voor alle spoorwegliefhebbers

  • Inhoud: 0,7 l
  • Grootte: ca. 17 x 12,3 x 18,5 cm (B x D x H)
  • Met miniatuur op schaal
€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Dit product wordt vervaardigd volgens uw klanten­specificatie en is van omruilen uitgesloten

Personalisieerbaar

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen
Productnummer:
422-XIA02.01P

Een legende wordt 60

De eerste vracht die op Duits spoor getransporteerd werd, waren twee vaten bier. Het ligt dus voor de hand om het waarschijnlijk mooiste smalspoor van Duitsland met een bijzondere bierkruik te vieren: “Een toost op de Brockenbahn!” Want de Brockenlocomotieven, die ook vandaag nog in gebruik zijn, vieren hun 60-jarige jubileum.

Edel steengoed, gedetailleerd motief en een naam naar keuze

De kruik is met de hand van hoogwaardig steengoed vervaardigd en is versierd met het prachtige motief van de Harzbahn op volle kracht. Een op schaal gemaakt, met de hand gekleurd model van de locomotief 99 7222 van zeer fijn gegoten zink prijkt op het deksel. Het handvat is passend daarbij in de vorm van een koppelstang. Maar wat heel speciaal is aan deze unieke bierkruik: op de sokkel staat op verzoek de naam van uw keuze in de eerste aanhanger van de originele wagongroep van de Brockenbahn! De kruik verschijnt uitsluitend bij The Bradford Exchange en is in de handel niet verkrijgbaar. Een met de hand genummerd echtheidscertificaat attesteert de authenticiteit van uw persoonlijke exemplaar. Verzeker u van uw gepersonaliseerde bierkruik “Een toost op de Brockenbahn” meteen vandaag!