Eert de nieuw geboren Koning

Verlichte kerstboom-sculptuur

  • Met motieven van het kerstverhaal van Thomas Kinkade
  • Elk van de fijne details werd met de hand vervaardigd en gekleurd
  • Speelt de melodie “Stille nacht”
  • Met hoogwaardig gietwerk gemodelleerd
  • De productieperiode is beperkt tot slechts 120 dagen

Grootte: ca. 41 cm

Inclusief netaansluiting. Werkt ook op 3 “AA” batterijtjes (niet meegeleverd)

€ 199,80

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
14-00101-001G

De Heilige Nacht: een gebeuren vol heil en wonderbaarlijke gebeurtenissen, dat ons ieder jaar opnieuw de tijding van de geboorte van Jezus brengt. Beleef de grootste geschiedenis van de mensheid nu stap voor stap opnieuw: Van de reis van de heilige drie koningen naar Bethlehem via de engelen, die de geboorte verkondigen, tot aan de kribbe, waarin de Heiland het licht der wereld zag, die hij verloste. U kunt nu van deze stemmige sfeer op nog nooit vertoonde wijze thuis genieten – met de eerste verlichte boom-sculptuur met motieven van het kerstverhaal van Thomas Kinkade “Eert de nieuw geboren Koning”!

Artistiek gemodelleerd en met de hand gekleurd
De boom wordt versierd door een serie bewegende scènes: Vol verbazing ontwaart uw oog gebouwen en tenten uit de tijd van Jezus en meer dan 40 afzonderlijke figuren,
alle met grote nauwkeurigheid van hoogwaardige sculptuurgieting gemodelleerd en liefdevol met de hand gekleurd. Zo komt de Heilige Nacht op unieke wijze tot nieuw leven! En u kunt er nog veel meer glans inbrengen, door de scène in een feestelijke verlichting te laten stralen: Want ieder bouwwerk – ook de kribbe – en de ster op de boomtop is van binnenuit verlicht!

Strenge limitering: nu reserveren!
De verlichte sculptuur “Eert de nieuw geboren Koning” verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange in een gelimiteerde oplage van slechts 120 productiedagen. Naar buitengewoon vormgegeven kunstobjecten van Thomas Kinkade is wereldwijd veel vraag – aarzel niet: Reserveer beter nog vandaag de verlichte kerstboom “Eert de nieuw geboren Koning”!