Elvis Presley – verzamelaarssculptuur

Officieel gelicentieerde Elvis Presley-sculptuur

  • Met de hand gemodelleerd van sculptuurgieting
  • Gedetailleerd met de hand beschilder
  • Versierd met glitteraccenten
  • Platenplint met replica van signatuur
  • Strikt beperkt tot slechts 9.999 exemplaren

Hoogte: 22 cm

€ 119,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
126-BS003.01

Of het nu ging om zijn muziek, zijn films of zijn legendarische liveoptredens, Elvis Presley hield de hele wereld decennialang in zijn ban. Miljoenen fans konden maar niet genoeg krijgen van zijn stem, zijn moves en zijn uiterlijk. Vier zijn levenswerk nu met dit officieel gelicentieerde verzamelaarssculptuur, dat een uniek middelpunt in je huis kan worden.

Het levensechte Elvis beeldje is volledig met de hand gebeeldhouwd uit bronskleurig gietwerk, waardoor Elvis’ kenmerkende swing en stijl perfect tot uiting komen. De meesterlijke handkleuring geeft het beeld de rijke look van duurdere, massief bronzen beelden, maar aan een fractie van de prijs. Het jasje, de schoenen en de gitaar hebben glinsterende accenten. Het ontwerp van de sokkel is gebaseerd op een plaat, versierd met een goudkleurige ster en een replica van Elvis’ handtekening.

Strikt gelimiteerde oplage van slechts 9.999 exemplaren wereldwijd!
Dit unieke verzamelaarssculptuur verschijnt in een beperkte oplage van slechts 9.999 stuks exclusief bij The Bradford Exchange en is niet verkrijgbaar in winkels. Het bijgevoegde certificaat van echtheid garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit van elk exemplaar.

ELVIS™ and ELVIS PRESLEY™ are trademarks of ABG EPE IP LLC Rights of Publicity and Persona Rights: Elvis Presley Enterprises, LLC ©2022 ABG EPE IP LLC. elvis.com ©2022 The Bradford Exchange