Gouden Elvis – Elvis Presley-sculptuur

Sculptuur ter ere van de King of Rock'n'Roll

  • Officieel geautoriseerde
  • Volledig met de hand vervaardigd
  • Met 18 glinsterende Swarovski®-kristallen
  • Spiegelvoet met de handtekening van Elvis reliëf
  • Streng gelimiteerd tot slechts 95 productiedagen.

Hoogte: 18,4 cm

€ 119,90

Verzending & Service: € 7,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
09-07596-001

Toen Elvis Presley op 28 maart 1957 het podium van het Chicago International Amphitheatre betrad, juichte het publiek enthousiast. Elvis droeg een volledig goudkleurig lamékostuum, inclusief gouden schoenen en weer een van zijn onvergetelijk-extravagante outfits was geboren. Maak gebruik van deze gelegenheid en haal de King in zijn gouden lamékostuum nu als stralend deco-highlight in uw woning.

De officieel geautoriseerde sculptuur is volledig met de hand vervaardigd en toont Elvis in zijn goudkleurige lamékostuum. Het kostuum is versierd met in totaal 18 glinsterende Swarovski®-kristallen. Als achtergrond dient een van kunstglas vervaardigde zwierige notenbalk. De sokkel van de sculptuur bestaat uit een gladde, gepolijste spiegelvoet en zorgt zo voor nog meer glans. De handtekening van Elvis Presley staat in reliëf op de sokkel. Streng gelimiteerd tot slechts 95 productiedagen. Inclusief echtheidscertificaat. Een must voor iedere echte Elvis-fan!

ELVIS™ and ELVIS PRESLEY™ are trademarks of ABG EPE IP LLC Rights of Publicity and Persona Rights: Elvis Presley Enterprises, LLC ©2019 ABG EPE IP LLC. elvis.com

Misschien vind je dit ook leuk