Elvis Express – modelspoorbaancollectie

Elvis Presley-modelspoorbaancollecti

  • Officieel licenseerd
  • Editie 1: “King of Rock-‘n-roll diesellocomotief”
  • Editie 2: machinewagen, inclusief het 14-delige railset
  • Editie 3 staat u een passagierswagon inclusief transformator en snelheidregelaar te wachten
  • GRATIS: transformator en snelheidregelaar

Grootte van de ovale spoorrails: 96,5 x 142,2 cm

Prijs: per levering

De afbeeldingen bieden een vooruitblik op verdere uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 30 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden binnen de vermelde garantieperiode worden opgezegd.

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u:
U kunt de onbeschadigde en complete modelspoorbaancollecti-verzameling "Elvis Presley" binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

€ 89,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
14-07861

Hij was een van de grootste musici en entertainers van de afgelopen eeuw – Elvis Presley! Beleef met de “Elvis Express” modelspoorbaancollectie nu een reis door de muziekgeschiedenis – van het begin van zijn carrière tot aan zijn beroemdste optredens. Uw verzameling begint met editie 1, de “King of Rock-‘n-roll diesellocomotief”. Met editie 2 ontvangt u de machinewagen, inclusief het 14-delige railset. In editie 3 staat u een passagierswagon inclusief transformator en snelheidregelaar te wachten. Het railset met transformator en snelheidregelaar ter waarde van € 60,– zit er voor u GRATIS bij.

©EPE, Reg. U.S. Pat. & TM. Off. ™ and ® Designate Trademarks of Sun International Corporation, and are used, under license, by The Bradford Exchange, Ltd.