Smaragd- und diamant-omarming – gepersonaliseerde ring

Edel sieraad, versierd met uw naam!

  • Bezet met een smaragd en vier diamanten
  • Met twee tweeling-pavélinten
  • Met vier diamanten
  • Van massief 925-sterling-zilver
  • Gegraveerd met twee namen naar uw keuze

Verkrijgbaar in de maten 6–12

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30

Personalisieerbaar

Klikt u op deze link om dit PDF document de ringmaat te downloaden.

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen
Productnummer:
01-10096-001P

Door de koningshuizen begeerd vanwege zijn stralend groene pracht, siert de zeldzame smaragd de kronen en juwelen van de adellijke geslachten reeds sinds de tijden van het oude Egypte. Ook u kunt profiteren van de legendarische schoonheid van de smaragd en de schittering van echte diamanten. Geef uw grote liefde een veelzeggend cadeau!

Elegant design en meesterlijke juwelierskunst
Deze met de hand vervaardigde ring bestaat uit twee aan elkaar gevoegde linten van 925-sterling-zilver. Een van de linten is bovendien gedeeltelijk verguld en uitgevoerd in hoogglans. In het midden van de ring bevindt zich een echte smaragd in een fascinerende marquise-slijping. Aan beide zijden kronkelen zich twee tweeling-pavélinten, die bezet zijn met vier echte fonkelende diamanten. Geef dit prachtige sieraad nog een individueel tintje en laat twee namen naar keuze graveren aan de binnenzijde van de ring. Een schitterend en veelzeggend cadeau voor een persoon, waarvan u heel veel houdt!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De ring verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. U ontvangt uw stralende sieraad in een edel sieraadkistje inclusief echtheidscertificaat. Aarzel niet en schenk een uniek bewijs van uw liefde. Reserveer beter vandaag nog de gepersonaliseerde ring “Smaragd- & diamant-omarming”!

Misschien vind je dit ook leuk