Emiel – babypop

Babypop van de kunstenares Waltraud Hanl

  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Zo zwaar als een echte baby
  • Handmatig ingebracht haar
  • Fijne manuele beschildering
  • Incl. rompertje, dekentje en fopspeen

Lengte van de pop: 48,3 cm (uitgestrekt)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02924-003

Levensecht poppenwonder van Waltraud Hanl
Is er iets mooiers dan een baby in uw armen te houden, als hij bij elke ademhaling zachtjes wegglijdt naar het dromenland? Ook de oogjes van de kleine “Emiel” zijn dichtgevallen, zodra u hem in uw armen wiegt. Lekker ingepakt in zijn dekentje met maan, sterren en wolken, maakt hij een reis naar het land van de leuke dromen De gerenommeerde poppenkunstenares Waltraud Hanl heeft dit prachtige poppenportret exclusief ontworpen voor The Ashton-Drake Galleries. Verheug u op een poppenengel, die uw verzamelaarshart sneller zal laten kloppen.

Het toegewijde handwerk maakt deze kunstenaarspop zo ongeloofl ijk levensecht
De armpjes, de beentjes en het hoofdje van de kleine “Emiel” zijn van ons unieke RealTouch-vinyl®, at de tedere babyhuid zo verbazingwekkend levensecht nabootst. De liefdevol handmatig aangebrachte beschildering tot in het kleinste detail brengt deze poppenschat definitief op fascinerende wijze tot leven. Neem de kleine engel in uw armen en voel het vrijwel levensechte gewicht van het stoffen lijfje. De haartjes zijn zorgvuldig handmatig ingebracht. Het hemelsblauwe rompertje met mutsje, het dekentje en het magneische fopspeentje ronden het geheel perfect af.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze buitengewone verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Verheug u op een onweerstaanbare kleine Engel, die zo schattig is, dat uw hart zal smelten! Bestel de kleine "Emiel” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk