Emilia‘s eerste woordjes – babypop

Verzamelaarspop van de kunstenares Ping Lau

  • Met aanrakingsactivering
  • Van levensecht RealTouch®-Vinyl
  • Fijne handmatige beschildering
  • Kan op veel manieren gepositioneerd worden
  • Op maat gemaakte outfit

Lengte: 48,3 cm

Werkt op 3 “AA”-batterijen (niet meegeleverd).

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03252-001

Een sprekend wonder!
Het moment waarop je eigen kind je voor de allereerste keer “mama” noemt, is een magisch en van trots vervuld moment. De internationaal geprezen poppenkunstenares Ping Lau heeft zich door dit moment laten inspireren en exclusief voor The Bradford Exchange een uniek poppenportret gecreëerd. Met haar nieuwste meesterwerk kunt u het moment van de eerste keer “mama”
steeds opnieuw beleven!

Wonderbaarlijk levensecht
Elk levensecht detail, van de mollige wangen en glimlachende lippen tot de nageltjes aan de vingertjes en teentjes, is zorgvuldig gemodelleerd door Ping Lau en vervolgens in vorm gebracht met ons karakteristieke RealTouch®-vinyl. De fijne handmatige beschildering brengt het lieve gezichtje helemaal tot leven. Het bruine krulhaar is met de hand ingebracht en als u de kleine schat in uw armen neemt, voelt u het vrijwel levensechte gewicht. Streel de wang van kleine “Emilia” en u hoort haar giechelen en “mama” zeggen. De pop kan op veel manieren gepositioneerd worden en ruikt heerlijk naar vers babypoeder. “Emilia” draagt een op maat gemaakte outfit van een shirt met bloemenprint, dat bij de hals wordt geaccentueerd met een roze strik en Frans kant. Hierbij een wit broekje met teder roze kant. Het hoofdbandje, eveneens met bloemenprint, maakt het lieflijke ensemble compleet.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Geniet van het wonder van de eerste keer “mama” wanneer u maar wilt en bestel “Emilia‘s eerste woordjes” beter nog vandaag!Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.