Emilia

Tot de “Schattigste baby” van het jaar 2015 gekozen

  • Van de kunstenares Ping Lau
  • Levensecht met de hand vervaardigd en liefdevol handmatig beschilderd
  • Van zacht RealTouch®-Vinyl en zo zwaar als een echte baby
  • Prachtig ruchejurkje met kantaccenten

Afmeting van de pop: 45,7 cm (uitgestrekt)

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02154-002

Wie is de schattigste baby van 2015? Het is Emilia!

Schoonheid is misschien afhankelijk van de waarnemer, maar deze lieve schat was de blikvanger voor duizenden deelnemers aan onze verkiezing voor onze tweede jaarlijkse babyfoto-wedstrijd. De naam van deze kleine engel is “Emilia” en de foto werd ingezonden door haar trotse oma. Met meer dan 1200 stemmen won ze de wedstrijd met een grote afstand. “Emilia” was in feite zo populair, dat ze bijna tweemaal zoveel stemmen kreeg dan de nummer twee. Haar kleine wipneusje, de lieve kuiltjes in de kin, haar mollige armpjes en beentjes zijn zo enig, dat “Emilia” als de schattigste baby werd geselecteerd en door verzamelaars als model werd gekozen voor de Ashton-Drake-pop.

Omdat het creëren van poppen aan de hand van foto’s een zeer precieze beeldhouwkunst vereist, hebben we ons gewend tot de meesterpoppenkunstenares Ping Lau, die reeds de winnaar van de wedstrijd van het vorige jaar op onvergelijkbare en succesvolle wijze als verzamelaarspop heeft vereeuwigd. Heel precies wist de getalenteerde kunstenares niet alleen “Emilias” heerlijke uitdrukking van de winnende foto weer te geven, maar ook haar onweerstaanbare persoonlijkheid!

Het toegewijde handwerk maakt de kunstenaarspop zo ongelooflijk levensecht

Voor de realisering van “Emilia” gebruiken we uitsluitend het allerbeste RealTouch®-vinyl, dat aanvoelt als echte babyhuid. De zachtroze huid, de fijne kleine wenkbrauwen en de dunne lipjes zijn liefdevol met de hand beschilderd. Heel zorgvuldig zijn ook de zachte haartjes en wimpertjes aangebracht. En het gewicht van “Emilia” geeft u het onvergelijkelijke gevoel, een echte baby in de armen te hebben. De pop is beweeglijk, zodat de kleine schat lekker tegen uw schouder kan liggen.

Onweerstaanbaar schattig – ze zal uw hart snel veroveren!

Emilia“ ziet er niet alleen schattig uit, ze is ook schitterend gekleed. Een mintgroen ruchejurkje met kantaccenten en een roze en mintkleurig voorhoofdsbandje met bloesem completeren haar verschijning. Deze buitengewone verzamelaarspop is een mijlpaal, die u niet aan u voorbij mag laten gaan. Verheug u op een onweerstaanbare engel, die zo schattig is, dat uw hart zal smelten! Bestel “Emilia”, de winnares van onze fotowedstrijd 2015, bij voorkeur nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk