Emily’s eerste verjaardag – babypop

Verzamelaarspop van de kunstenares Linda Webb

  • Van de poppenkunstenares Linda Webb
  • Van uniek RealTouch®-vinyl
  • Met de hand aangebrachte haartjes en wimpertjes
  • Het schattige handje kan ook de speen vasthouden
  • Met een knuffelig zacht jurkje en bijpassende sokjes

Grootte: net als een echte baby is Emily ongeveer 56 cm groot!

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-19349-004

Verheug u met Emily over haar eerste verjaardag
Vol vertrouwen bekijkt ze een wereld, waarin alles nog nieuw is voor haar. Want “Emily” voelt zich omgeven door louter lieve mensen en voelt precies, hoe gelukkig de hele familie is. Het allereerste feest in je leven blijft altijd iets heel bijzonders. Vier deze unieke dag met de kleine “Emily” en verheug u met haar: Neem “Emily” in uw armen en kijk in haar stralende babyogen – u zult een gevoel van diepe ontroering ervaren – bijna alsof “Baby Emily” een echt kindje is!

Een meesterwerk van uniek RealTouch®-vinyl
“Emily’s eerste verjaardag” heet deze meesterlijke verzamelaarspop van de gerenommeerde kunstenares Linda Webb. Hoofdje, armpjes en beentjes worden met uiterste zorgvuldigheid vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl, dat de tere kinderhuid op verbluffende wijze levensecht nabootst.

Een verzamelaarspop van de Amerikaanse kunstenares Linda Webb
“Emily” betovert door haar natuurlijkheid – van haar schattige gezichtsuitdrukking tot haar zorgvuldig met de hand aangebrachte haartjes en wimpertjes. Als u uw vinger in haar handje legt, lijkt het, alsof ze hem vol vertrouwen wil vastpakken. In haar schitterende jurkje met bijpassende haardecoratie is “Emily” perfect gekleed voor haar eerste feest.

Exclusief van de Ashton-Drake Galleries
Poppenunicaten van Linda Webb kunnen onder verzamelaars prijzen van ver boven de € 1.000 opbrengen. Om haar unieke kunstwerken toegankelijk te maken voor een ruimere klantenkring en voor een betaalbare prijs, biedt Bradford Exchange nu de kunstenaarspop “Emily’s eerste verjaardag” aan voor geselecteerde klanten: Reserveer daarom uw exemplaar beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk