Emma, het kuikenmoedertje – kunstenaarspop

Meisjespop van Monika Gerdes in romantische landhuisstijl

  • Van hoogwaardig, reukvrij vinyl in verzamelaarskwaliteit
  • Gedetailleerd met de hand beschilderd
  • Driekwart ledematen en borstgedeelte voor het dragen van zomerse kleding
  • Zachte haar van faux-mohair
  • Inclusief drie pluche kuikentjes

Lengte uitgestrekt: 61 cm
Hoogte zittend: 36 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
722-JE021.01

Om verliefd op te worden
Dit weekend is het weer zo ver – er wordt een bezoek gebracht bij oma en opa op de boerderij. Voor de kleine Emma is dit elke keer weer een belevenis, want hier valt zo veel te ontdekken. En Emma zit nog maar net op de binnenplaats of er komen al een, twee, drie pluizige gele verenballetjes naar haar toe waggelen. Heel voorzichtig pakt Emma de schattige kuikentjes en maakt een knus nestje voor de kleine verenballetjes in haar jurkje. “Kijk eens wie er gekomen zijn”, lijkt ze trots te zeggen. “Ja Emma, je bent een echt kuikenmoedertje!”, zeggen oma en opa.

Een meesterwerk van de poppenkunst
De kunstenares Monika Gerdes heeft met haar nieuwste creatie “Emma, het kuikenmoedertje” een fascinerend, levensecht kinderportret tot stand gebracht. Dankzij de huid van geurloos en levensecht vinyl in verzamelaarskwaliteit voelt “Emma” aan als een echt kind. Door het borstgedeelte van vinyl kan “Emma” ook shirts met een ruime hals dragen. Het wakkere gezichtje is gedetailleerd met de hand beschilderd. Het zachte haar met de vlechtjes zijn van faux-mohair. “Emma’s” kleding is liefdevol ontworpen in een romantische landhuisstijl. Over de bloes met ruche mouwtjes draagt ze een maisgeel linnen jurkje met schouderstroken en geborduurde madeliefjes. Een blauw geruit hoofddoekje met bijpassend madeliefjesrandje mag natuurlijk niet ontbreken, evenmin als de schattige vlechthoudertjes. Natuurlijk brengt “Emma” haar drie schattige kuikentjes mee naar u.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De kunstenaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange, en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van de pop. Verheug u op het nieuwste meesterwerk van Monika Gerdes en bestel beter vandaag nog uw verzamelaarspop “Emma, het kuikenmoedertje”!


Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor ambitieuze verzamelaars. Elke pop is uniek en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk