Emmy’s eerste verjaardag – miniatuurpop

Van de poppenkunstenares Linda Webb

  • Zacht RealTouch®-vinyl
  • Met de hand beschilderd
  • Exclusieve kleding
  • GRATIS speen
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

25,4 cm groot

€ 119,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-00785-002

Een klein poppenwonder

Het is nog niet zo lang geleden, dat The Ashton-Drake Galleries u het “Kleine wonder Emmy” presenteerde. Een schattig poppenwonder, ontworpen door de kunstenares Linda Webb. Nu is het “Emmy’s eerste verjaardag” en nog steeds is deze kleine poppenengel een lust voor het oog. “Emmy” is natuurlijk wederom een exclusieve creatie van Linda Webb. Nu is “Emmy” geen pasgeboren baby meer. Ze zit al met een wakkere blik op uw hand en kijkt u met haar grote blauwe ogen aan

Zo klein en toch zo echt

De pop “Emmy’s eerste verjaardag” heeft ieder fijn detail van een echt kind. Van de levensechte huid van RealTouch®-vinyl via haar kunstig aangebrachte haartjes en tedere wimpertjes tot haar met de hand beschilderde vinger- een teennageltjes. “Emmy” is maar 25 cm groot en toch zo levensecht als een echte baby. Zet de schattige “Emmy” op uw hand en laat u door haar charme betoveren Op maat gemaakte kleertjes “Emmy” draagt een klassieke babyoutfit. Over haar roze rompertje draagt ze een wit gebreid jasje met roosjes. GRATIS wordt voor u ook haar speen in pink meegestuurd.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

Deze buitengewone verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat garandeert de authenticiteit van deze unieke creatie. Volg met verbazing “Emmy’s” ontwikkeling van kleine zuigeling tot een echte baby. Vier “Emmy‘s eerste verjaardag” en bestel uw exemplaar beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk