Erik, mijn slapende engeltje – babypop

Levensechte kunstenaarspop van RealTouch®-vinyl

  • Van de poppenkunstenares Andrea Arcello
  • Met natuurlijk gewicht
  • Van levensecht RealTouch®-vinyl
  • Met handmatig ingebracht haar
  • Inclusief aanraakactivering, die echte ademhaling simuleert

Grootte: ca. 48,3 cm

Werkt op 3 “AA”-batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02932-001

Een slapende baby vredig in zijn bedje zien liggen, is een schitterende aanblik. We zien, hoe het kleine borstje langzaam op en neer gaat in het ritme van de ademhaling en verheugen ons over het rustig zuigen van de kleine schat aan zijn fopspeen. Het wonder van het leven in al zijn glorie! Met haar unieke creatie betovert de kunstenares Andrea Arcello niet alleen uw hart, maar laat u ook nog het wonder van het leven steeds “opnieuw” beleven!

Ongelooflijk levensecht
De bekroonde poppenkunstenares Andrea Arcello heeft deze heerlijke kleine schat tot in het kleinste detail liefdevol vormgegeven. Vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl, dat de babyhuid op ongelooflijk levensechte wijze nabootst, zorgen de realistische handmatige beschildering en het levensechte gewicht van het stoffen lichaampje voor een nog grotere natuurlijkheid. Laat u verrassen door de natuurlijkheid van deze kleine engel. Hij lijkt werkelijk echt op een pasgeboren baby. Neem “Erik” in uw armen en voel zijn rustige en regelmatige “ademhaling”, precies als bij een slapende baby. Het wit-blauwe rompertje en het bijpassende mutsje met opgedrukte zeedieren ronden de verschijning van dit heerlijke poppenengeltje perfect af. “Erik” wordt u toegezonden met een gestikt spreitje en een uitneembare magnetische fopspeen.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze unieke kunstenaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat begeleidt “Erik” op zijn weg naar u en garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit van deze verzamelaarspop. Beleef het wonder van het leven en verzeker u beter vandaag nog van de poppenschat “Erik, mijn slapende engeltje”!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk