Welke betalingswijzen worden geaccepteerd?

Jun 12, 2018 17:22:44 PM Published in Betalingsinformatie 912 Views.

Koop op rekening:
U krijgt uw rekening samen met het door u bestelde product. We verzoeken u, om de rekening binnen 10 dagen na ontvangst van de producten te voldoen en voor de betaling uitsluitend het betalingsformulier te gebruiken, dat zich bij de rekening bevindt. Bij betaling in termijnen (alleen mogelijk bij geselecteerde producten) krijgt u de rekening voor de eerste termijn (te vermeerderen met verzendingskosten en service) samen met de bestelde producten. Voor iedere volgende termijn krijgt u maandelijks een afzonderlijke rekening. Tot de volledige betaling van de geleverde producten blijven de producten eigendom van The Bradford Exchange Ltd. Voor de boniteits- en kredietcontrole (voor een levering op rekening) vindt eventueel een gegevensuitwisseling plaats op basis van mathematisch-statistische procedés (scorewaarden), waarvoor ook adresgegevens worden gebruikt. Voor de beveiliging van ons uitvalrisico behouden we ons het recht voor, producten na controle van de boniteit alleen na vooruitbetaling resp. aanbetaling te verzenden.

Koop met creditcard:
Van uw creditcard wordt het bedrag pas afgeschreven, als de producten uit ons magazijn verstuurd werden. De enige uitzondering vormen gepersonaliseerde producten. In dit geval wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven, zodra de opdracht wordt doorgegeven aan de fabrikant. Bij betaling in termijnen (alleen beschikbaar voor geselecteerde producten), worden alle verdere termijnen iedere maand automatisch van uw creditcard afgeschreven. Tot de volledige betaling van de geleverde producten blijven de producten eigendom van The Bradford Exchange Ltd. Wij accepteren VISA en MasterCard.

Kopen met PayPal:
U kunt zich aanmelden met uw gebruikersgegevens, als u reeds PayPal-klant bent. Als u nog geen PayPal-account heeft, kun u zich als gast aanmelden of een PayPal-account openen. Zo stuurt u het geld van uw PayPal-account naar ons E-mail-adres:

  • Log in bij uw PayPal-account.
  • Klik op "Geld sturen".
  • Geef ons E-mail-adres kundenbetreuungnl@bradford.de, het bedrag, de valuta en het gebruiksdoeleinde aan.
  • Klik op "Verder".
  • Controleer op de volgende pagina de betalingsdetails inclusief de betalingswijze en de verzendingsinformatie. Als alle gegevens correct zijn, kunt u op "Geld zenden" klikken, om de betaling af te sluiten.

Zodra de betalingsbevestiging bij ons is binnengekomen, wordt uw levering uitgevoerd. Meestal duurt het slechts enkele minuten, tot een PayPal-betaling bij ons binnenkomt. Als u de producten terugstuurt, wordt het bedrag weer op uw PayPal-account bijgeschreven. Of u dan het tegoed op uw PayPal-account direct verder bij PayPal wilt gebruiken of terug wilt boeken op uw giro- of creditcard-account, kunt u zelf beslissen en direct bij PayPal regelen.