Betalingsinformatie

Betalingsinformatie - FAQs

 1. Welke betalingswijzen worden geaccepteerd?

  Koop op rekening:
  U krijgt uw rekening samen met het door u bestelde product. We verzoeken u, om de rekening binnen 10 dagen na ontvangst van de producten te voldoen en voor de betaling uitsluitend het betalingsformulier te gebruiken, dat zich bij de rekening bevindt. Bij betaling in termijnen (alleen mogelijk bij geselecteerde producten) krijgt u de rekening voor de eerste termijn (te vermeerderen met verzendingskosten en service) samen met de bestelde producten. Voor iedere volgende termijn krijgt u maandelijks een afzonderlijke rekening. Tot de volledige betaling van de geleverde producten blijven de producten eigendom van The Bradford Exchange Ltd. Voor de boniteits- en kredietcontrole (voor een levering op rekening) vindt eventueel een gegevensuitwisseling plaats op basis van mathematisch-statistische procedés (scorewaarden), waarvoor ook adresgegevens worden gebruikt. Voor de beveiliging van ons uitvalrisico behouden we ons het recht voor, producten na controle van de boniteit alleen na vooruitbetaling resp. aanbetaling te verzenden.

  Koop met creditcard:
  Van uw creditcard wordt het bedrag pas afgeschreven, als de producten uit ons magazijn verstuurd werden. De enige uitzondering vormen gepersonaliseerde producten. In dit geval wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven, zodra de opdracht wordt doorgegeven aan de fabrikant. Bij betaling in termijnen (alleen beschikbaar voor geselecteerde producten), worden alle verdere termijnen iedere maand automatisch van uw creditcard afgeschreven. Tot de volledige betaling van de geleverde producten blijven de producten eigendom van The Bradford Exchange Ltd. Wij accepteren VISA en MasterCard.

  Kopen met PayPal:
  U kunt zich aanmelden met uw gebruikersgegevens, als u reeds PayPal-klant bent. Als u nog geen PayPal-account heeft, kun u zich als gast aanmelden of een PayPal-account openen. Zo stuurt u het geld van uw PayPal-account naar ons E-mail-adres:

  • Log in bij uw PayPal-account.
  • Klik op "Geld sturen".
  • Geef ons E-mail-adres kundenbetreuungnl@bradford.de, het bedrag, de valuta en het gebruiksdoeleinde aan.
  • Klik op "Verder".
  • Controleer op de volgende pagina de betalingsdetails inclusief de betalingswijze en de verzendingsinformatie. Als alle gegevens correct zijn, kunt u op "Geld zenden" klikken, om de betaling af te sluiten.

  Zodra de betalingsbevestiging bij ons is binnengekomen, wordt uw levering uitgevoerd. Meestal duurt het slechts enkele minuten, tot een PayPal-betaling bij ons binnenkomt. Als u de producten terugstuurt, wordt het bedrag weer op uw PayPal-account bijgeschreven. Of u dan het tegoed op uw PayPal-account direct verder bij PayPal wilt gebruiken of terug wilt boeken op uw giro- of creditcard-account, kunt u zelf beslissen en direct bij PayPal regelen.

 2. Kan ik in termijnen betalen?

  Betaling in termijnen is een gunstige mogelijkheid om in te kopen, daar de totale kosten van een product over meerdere maanden verdeeld worden. Als betaling in termijnen mogelijk is, is het aantal termijnen en de hoogte hiervan op de detail-pagina van het product aangegeven (houd er rekening mee, dat niet alle producten in termijnen betaald kunnen worden). De termijnen moeten maandelijks worden voldaan op de door u bij de kassa gekozen betalingswijze. Wij berekenen geen rente over de termijnen. De rekening van de 1e termijn krijgt u samen met het product. Deze dient 30 dagen na ontvangst betaald te zijn. De verdere termijnen dienen maandelijks te worden betaald op de door u bij de kassa gekozen betalingswijze.

 3. Mogelijke betaling in termijnen bij collecties, leveringen, die uit meerdere onderdelen bestaan

  Betaling in termijnen is een gunstige mogelijkheid om in te kopen, daar de totale kosten van een product over meerdere maanden verdeeld worden. De termijnen moeten maandelijks worden voldaan op de door u bij de kassa gekozen betalingswijze. Wij berekenen geen rente over de termijnen. Als u een collectie via termijnbetaling koopt, wordt de tweede uitgave van de collectie naar u verstuurd, zodra de eerste termijn volledig betaald is. Dit geldt ook voor de verdere uitgaven, d.w.z. een uitgave moet compleet betaald zijn, voordat de volgende uitgave verstuurd wordt. Dit maakt het verzamelen eenvoudig en betaalbaar.

 4. Betalingswijzen bij collecties

  Als u de eerste uitgave van een collectie op rekening of met creditcard betaalt, worden ook de volgende uitgaven op dezelfde wijze afgerekend.

 5. Hoe kan ik de status van mijn betaling controleren?

  Geregistreerde klanten kunnen de status van hun bestelling (het maakt niet uit of ze online, telefonisch, per fax of per post besteld hebben) bij onze klantenservice opvragen. Houd er rekening mee, dat binnenkomende betalingen 1 x per week verwerkt worden.