Schattige Anton

Levensechte babypop in lederhosenrompertje

  • Door de bekroonde kunstenares Linda Murray
  • Van hoogwaardig reukvrij zacht RealTouch®-vinyl
  • Liefdevol met de hand beschilderd
  • Een schitterend lederhosen-rompertje
  • Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

45,7 cm groot

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
722-SUP09.01

Een kleine kwajongen in een schattig traditioneel kostuum

Heel trots draagt de kleine “Anton” zijn eerste eigen lederhosen-rompertje en verheugt zich al om samen met zijn ouders in de kinderwagen naar de plaatselijke kermis te gaan. Mama heeft voor hem extra een schattig mutsje gemaakt met de sticker “Lausbub”, dat perfect bij zijn rompertje past. Als “Anton” van zijn vader ook nog een nieuwe fopspeen krijgt, is zijn geluk compleet!

“Schattige Anton” is een heerlijke kunstenaarspop van de bekende kunstenares Linda Murray. “Anton” wordt u toegezonden in een schitterend lederhosen-rompertje, met een mutsje met sticker en een bijpassende fopspeen. Door het gebruik van het unieke RealTouch®-vinyl zult u versteld staan van “Antons” zachte huid. Die voelt aan als de huid van een echte baby.

Van Linda Murray exclusief voor The Ashton-Drake Galleries

De pop verschijnt als een exclusief ontwerp van de kunstenares Linda Murray uitsluitend bij The Ashton-Drake Galleries. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Verzeker u van “Schattige Anton” en bestel beter nog vandaag!

The DOTY™ Mark and Logo are trademarks of Madavor Media, LLC.

Misschien vind je dit ook leuk