Flying Scotsman

Heren-chronograaf ter ere van een Britse stoomlocomotief-legende

  • Wereldwijd gelimiteerd tot slechts 4.999 exemplaren
  • Ieder horloge wordt afzonderlijk genummerd
  • Van roestvrij staal
  • Hoogwaardig kwartshorloge met stopwatch-functie
  • Met de hand geëmailleerd reliëf van de Flying Scotsman op de wijzerplaat
  • Officieel geautoriseerd door het National Railway Museum

Band: ca. 2 cm breed, voor polsomvang van ca. 17 tot 22,5 cm
Horlogehuis: ca. 4 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
526-FAN15.01

De “Flying Scotsman” is een Britse stoomlocomotief-legende, die van 1928 totdat hij werd afgedankt in 1963 zonder tussenstop op het traject tussen de Britse hoofdstad Londen en de Schotse hoofdstad Edinburgh reed. In 1934 was de “Flying Scotsman” de eerste locomotief, die 100 mijl (rond 160 km/h) kon halen. Sinds begin 2016 rijdt er weer een perfect gerestaureerd model rond. Ter ere van dit gebeuren presenteren we u vandaag een polshorloge, dat de tijd van de stoomlocomotieven weer tot leven brengt.

De unieke heren-chronograaf “Flying Scotsman” wordt vervaardigd van eerste klas roestvrij staal. Horlogehuis en gesp zijn kostbaar verguld. De champagnekleurige wijzerplaat wordt versierd door het silhouet van de “Flying Scotsman”. De stopwatch-functie heeft drie kleine wijzerplaten voor de weergave van seconden, minuten en uren. Het kwartsuurwerk zorgt voor de nodige precisie. Een elegante leren horlogeband rondt dit herinnerings-object perfect af.

Houd er rekening mee, dat deze kostbare chronograaf slechts gedurende een beperkte tijd verkrijgbaar zal zijn. Daarom moet u zich zo snel mogelijk verzekeren van een exemplaar van het polshorloge “Flying Scotsman”!