Ford Mustang – polshorloge

Herenpolshorloge als aandenken aan een US-klassieker

  • Huis van topkwaliteit roestvrij staal
  • Echt leren armband
  • Origineel Mustang-logo met rood-wit-blauwe strepen
  • Wijzerplaat van echt hout
  • Speciaal tribuut aan een legende op de achterzijde

Polsomvang: max. 23 cm
Diameter: ca. 4 cm

 

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-16704-701

Precisie in een buitengewoon design

In het voorjaar van 1964 bracht Ford een voertuig op de markt, dat direct een klassieker werd – de Ford Mustang. De Mustang was de stamvader van de zogenaamde “Pony-cars”, voor de toenmalige US-verhoudingen betrekkelijk kleine coupés en cabrio’s met 6- of 8-cilinder-motoren met een ruime cilinderinhoud. Nu kunt u voor deze Amerikaanse autolegende een waardig monument oprichten – met een herenpolshorloge, dat zo tijdloos fraai is als het origineel.

Het “Ford Mustang”-horloge is met de hand vervaardigd in retro-design en geeft zo volmaakt de geest van de beroemde “Pony-cars” weer. In het roestvrijstalen huis zorgt een kwartshorloge voor precieze tijdmeting. De wijzerplaat is van echt hout en in het midden prijkt het officiële logo – een galopperende mustang op een achtergrond met rood-wit-blauwe strepen. Aan de achterzijde van het huis is een speciaal tribuut aan de autoklassieker ingegraveerd en de voorzijde toont het opschrift “Ford Mustang”. De bruine echt leren band rondt het stijlvolle verschijningsbeeld perfect af.

Dit unieke aandenken aan een autolegende verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Uw horloge wordt u toegezonden in een edele presentatiebox inclusief echtheidscertificaat. Op de achterzijde van de box staat het inschrift: “Untamed American Spirit since 1964” (“Ongetemde Amerikaanse spirit sinds 1964”). Draag een schitterend horloge en een stuk tijdgeschiedenis. Bestel het herenpolshorloge “Ford Mustang” beter nog vandaag!

01-16704-001