Ford Mustang BOSS 429 – polshorloge

Polshorloge ter gelegenheid van de 50e verjaardag van een legende

  • Officieel geautoriseerd door Ford
  • Roestvrijstalen kast met geïoniseerde goudcoating
  • Inclusief stopwatch-functie
  • Met gravure van uw persoonlijke uitgavenummer
  • Wereldwijd streng gelimiteerd

Horlogekast: 4,1 cm
Band: aanpasbaar – tot max. 22 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
503-FA142.01

Rijdende raket
Meer dan vijftig jaar geleden rolde de eerste Ford Mustang van de lopende band. Om de concurrentie aan te kunnen gaan met Chevrolet en vooral Chrysler in de prestigieuze NASCAR-raceserie, ontwikkelde Ford slechts vier jaar later de Mustang BOSS 429. Van deze rijdende raket zijn slechts 859 exemplaren gebouwd. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de Ford Mustang-BOSS-429-productie presenteert The Bradford Exchange u nu dit streng gelimiteerde verzamelaarspolshorloge.

Met veel functies
De robuuste roestvrijstalen kast van het horloge is voorzien van een kostbare coating van geïoniseerd goud, die het horloge een onovertroffen schittering en glans geeft. De in het beroemde “Candy Apple Red” gekleurde wijzerplaat vormt de perfecte visuele achtergrond voor een iconisch logo – de Ford-Mustang-pony, dat trots op de 12-uur-positie zit. In combinatie met de geïntegreerde stopwatchfunctie meten de drie kleine chronografische wijzerplaten de minuten, uren en seconden. De zijkant van het horloge is fijn gegraveerd met de slogan: “It’s great to be the boss” (“Het is geweldig de baas te zijn”). Op de achterzijde van de kast staan het jaar van verschijnen, de toewijding aan het 50-jarig jubileum en het BOSS-429-logo. De oplage is daarbij wereldwijd begrensd tot slechts 1969 exemplaren!

Exclusief bij The Bradford Exchange
Dit horloge verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Elk horloge heeft op de achterzijde uw ingegraveerde individuele uitgavenummer en is daardoor een kostbaar unicaat. Reserveer beter vandaag nog uw verzamelaarsexemplaar “Ford Mustang BOSS 429”!

Ford Motor Company Trademarks and Trade Dress used under license to The Bradford Group www.fordmotorcompany.com