Vredig maanlicht - geluidsmachine

Nachtlampje en geluidstherapie

  • Officieel gelicentieerd Al Agnew artwork
  • Met 24 rustgevende geluiden
  • Geïntegreerde verlichting inbegrepen
  • Handige timerfunctie
  • Alleen bij The Bradford Exchange

Hoogte: 15,2 cm
Diameter: 12,7 cm

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 365-DAGEN-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-41820-001G

Zachtjes in slaap gesust door rustgevende geluiden!

we brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door om ons lichaam en geest op te frissen voor de uitdagingen van de dag. Geluidsmachines die gebruik maken van het principe van "geluidsmaskering" helpen ons om niet te reageren op alle geluiden in de omgeving. Zoals recente onderzoeken hebben aangetoond, kunnen mensen van alle leeftijden niet alleen sneller in slaap vallen, maar ook langer doorslapen en dus profiteren van een betere slaapkwaliteit.

The Bradford Exchange presenteert nu deze unieke geluidsmachine en nachtlampje in één, die ook visueel een rustgevende uitstraling heeft, want hij is versierd met idyllische kunstwerken van Thomas Kinkade. 

Het geluidsapparaat is versierd met een idyllisch motief van Al Agnew met een roedel wolven onder het gloeiende Aurora Borealis. De geluidsmachine doet dienst als kalmerend nachtlampje en als apparaat voor geluidstherapie. De geïntegreerde verlichting laat het kunstwerk van binnenuit schijnen in zes verschillende kleuren. De 24 zachte geluiden die het apparaat kan produceren zijn witte ruis, beekje, oceaan, regen, nachtbos en nog veel meer. Het volume kan naar wens worden aangepast. Het apparaat heeft ook een timer waarmee je het kunt instellen om 30, 60 of 90 minuten continu te laten werken.