Frosty en zijn vrienden – sneeuwpop-collectie

Verlichte sneeuwpop-collectie

  • Geïnspireerd door de kunst van Thomas Kinkade
  • Met de hand vervaardigd en beschilderd
  • Van sculptuurgieting
  • Lantaarns van binnen
  • Met medley van de populairste kerstmelodieën

Hoogte: 17,8 cm

Werkt op 3 “AAA”-batterijen, (niet in de levering inbegrepen)


Prijs: per levering

Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 7,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-29136

Breng warmte en vreugde in uw kersttijd met de stralende lantaarnsneeuwpoppen van Thomas Kinkade
Er is waarschijnlijk niets mooiers dan een echte witte kerst, die deze sfeervolle tijd met zijn vele dromen en wensen in zijn zacht glinsterende witte kleed hult! En wie denkt er niet graag terug aan zijn kindertijd, toen al na het vallen van de eerste vlokken de vrolijke sneeuwpoppen werden gemaakt en met allerlei mooie dingen kunstzinnig versierd! Deze tijd van vreugde en onbezorgdheid is prachtig vastgelegd door de gerenommeerde kunstenaar Thomas Kinkade in deze detailrijke sneeuwpop-collectie!

Veel details, sfeervol licht en met de mooiste kerstmelodieën
Als u de sneeuwpoppen precies bekijkt, zult u op hun mantels door Thomas Kinkade gecreëerde nostalgische taferelen ontdekken: Misschien herinneren ze ons eraan hoe blij we als kinderen waren, om na het stoeien in de koude sneeuw de verwarmende lichtjes van de geborgenheid in de ramen te zien. En de warm stralende elektrische kaars in elke lantaarn onderstreept ook een kerst- en wintertijd die we allemaal diep in ons dragen en nooit meer willen missen. Wat u niet kunt zien: de liefdevol beschilderde sneeuwpoppen, kunnen op verzoek enkele van de mooiste kerstmelodieën spelen – en daarmee klanken oproepen, die zich diep in uw herinnering bevinden.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sneeuwpop-collectie “Frosty en zijn vrienden” is met de hand vervaardigd en met veel liefde voor de details uitgevoerd – en wij verheugen ons werkelijk zeer, u deze heerlijke figuren met het warme (wasvrije!) kunstkaarslicht en de door Thomas Kinkade gecreëerde afbeeldingen te kunnen aanbieden. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd. Breng met de eerste uitgave “Witte kerstwensen” veel warmte in uw woning en start uw exclusieve sneeuwpop-collectie beter nog vandaag!©2019 Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., all rights reserved.