Gabriëlle, teder roosje – babypop

Kunstenaarspop van de kunstenares Linda Murray

  • Met de hand vervaardigd en handmatig beschilderd
  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Met de hand aangebrachte haar
  • Op maat gemaakt rompertje
  • GRATIS wilgen mandje met dekentje

Lengte van de pop: 45,7 cm
Lengte wilgen mandje: 50,8 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02441-001

Tijdloos mooi, als rode rozen – betoverende “Gabriëlle”!

Ze ligt gehuld in fijne pasteltinten, onder een dekentje met lieflijke bloemenmotieven en in een wit wilgen mandje. De kleine “Gabriëlle” ziet er net zo mooi uit als een zonovergoten roos, geplukt in de tuin van een romantisch Frans landhuis. Deze kleine schat werd ontworpen door de bekroonde kunstenares Linda Murray. Door haar vaardigheid, om ongeloofl ijk levensechte babypoppen te creëren is niet alleen een echt meesterwerk ontstaan, maar ook onze nieuwste signatuur-kunstenaarspoppen-editie. “Gabriëlle” is zo rijk aan liefdevolle details en voorzien van zoveel exclusieve accessoires, dat er wereldwijd slechts 5000 stuks verschijnen!

Betoverend levensecht, luxe accessoires – GRATIS voor u

Deze poppendroom is tot in het kleinste detail perfect vormgegeven en met de hand vervaardigd van ons zachte RealTouch®-vinyl en kunstvaardig handmatig beschilderd. Het fijn gemodelleerde gezichtje, het met de hand aangebrachte haar, de grote blauwe ogen en de tedere rimpeltjes in de mollige armpjes en beentjes – alles aan “Gabriëlle” is ongelooflijk levensecht. Het rompertje en dekentje van de kleine “Gabriëlle” zijn rijk versierd met bloeiende rozen. Het hoofdje is versierd met een witte kanten haarband met strikje en een leuk roosje. Het witte wilgen mandje wordt u eveneens GRATIS toegezonden.

Exclusief bij The Ashton- Drake Galleries

Deze buitengewone babypop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Laat u betoveren door haar charme en bestel beter vandaag nog “Gabriëlle, teder roosje”!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk