Gelukkig het jaar door – Disneys eeuwigdurende kalender

Met onze Disney-vrienden is elke dag een leuke dag!

  • Officieel gelicenseerd
  • 12 met de hand beschilderde Disney-sculpturen
  • Elke maand een andere Disney-vriendschap
  • Individueel aanpasbaar dankzij de 63 tegels
  • Met schitterend “eeuwigdurende kalender”- display

Hoogte sculpturen: ca. 7,6 cm
Afmetingen kalender (2e levering): 34,3 x 54,6 cm (b x h)
Met ophangmogelijkheid


Iedere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 69,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 7,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-31365

Begroet elke maand nieuwe Disney-vrienden
Als vrienden samenkomen, gebeuren er magische dingen – vooral als die vrienden uit het geliefde Disney-universum komen. Verrijk uw jaar met een vleugje Disney-magie en vier elke maand een andere onvergetelijke vriendschap met de unieke “Eeuwigdurende kalender”-collectie van The Bradford Exchange!

Elk van de in totaal 12 maandsculpturen presenteert twee iconische personages uit de wereld van Disney. Verheug u op Mickey en Minnie, de Lady en de Vagebond, Ariël en Fabius en nog veel meer. En zo start uw collectie ook met uitgave 1 “November en december”. De figuren zijn kunstzinnig gemodelleerd van sculptuurgieting en meesterlijk met de hand beschilderd. Elke sculptuur vindt zijn plaats op het op maat gemaakte kalenderdisplay in een edele mahoniefinish. Een grote keuze uit 63 beweegbare datum-, jaargetijde- en feestdagentegels biedt u de mogelijkheid om de kalender naar uw eigen wensen in te richten.

Deze kalender-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Bij iedere levering wordt een echtheidscertifi caat meegezonden, dat u de hoge kwaliteit en de authenticiteit van uw collectie garandeert. Bij de tweede levering ontvangt u het kalenderdisplay inclusief de 63 tegels, waarmee u uw sculpturen op indrukwekkende wijze kunt presenteren. Aarzel niet en start uw collectie “Disneys eeuwigdurende kalender” beginnend met uitgave 1 “November en december” beter nog vandaag!
©Disney. Based on the “Winnie the Pooh” works, by A.A. Milne and E.H. Shepard.

Misschien vind je dit ook leuk