Gezamenlijke kersttijd

Groot linnendruk van Thomas Kinkade

  • Hoogwaardige print op kunstenaarslinnen
  • Met 80 kundig aangebrachte lichtjes
  • Met de hand aangebrachte glitter op de met sneeuw bedekte daken en straten
  • Edele lijst in kersenhout-optiek met messing plaatje
  • Met hand-genummerd echtheidscertificaat en gelijkluidend genummerd nummer op de achterkant
  • Gelimiteerd op slechts 120 productiedagen

Grootte: 50 x 30 cm

€ 119,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-16799-001

De werken van de schilder Thomas Kinkades leven door het licht van binnen. Juist in zijn gedetailleerde wintertaferelen komt het gevoel van warmte en geborgenheid bijzonder sterk tot uitdrukking. Niet voor niets draagt hij de bijnaam “Schilder van het licht™”. Het besneeuwde landschap en de versierde kerstbomen nodigen de fantasie uit tot een wandelgang.

Wintertafereel in lichtglans op kunstenaarslinnen

Thomas Kinkades bekende werk “Gezamenlijke kersttijd” laat dit op een indrukwekkende wijze zien: in totaal 8 verborgen LED en meer dan 80 kundig aangebrachte lichtgeleiders, die zacht hun kleuren wisselen, maken dit meesterwerk tot een glinsterende blikvanger in uw huis. Het motief werd op een echte kunstenaarslinnen gedrukt en edel omlijst.

Alleen bij The Bradford Exchange

Dit sfeervolle schilderij verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd op slechts 120 productiedagen! Met de hand aangebrachte nummer op de achterkant van het schilderij waarborgen de authenticiteit. Verzekert u zich het verlichte schilderij “Gezamenlijke Kersttijd” het beste vandaag!

Grootte: 50 x 30 cm