Gerda Goudhart – babypop

Levensechte babypop van de kunstenares Linda Murray

  • Van het unieke RealTouch®-vinyl
  • Met de hand vervaardigd
  • Aanrakingsactief: voel haar “hartslag”
  • Met de hand ingebrachte haartjes
  • Incl. magnetische fopspeen

Grootte: 40,6 cm

Functioneert op 3 “AA”-batterijen (niet meegeleverd)

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02992-001

Schenk uw hart aan een levensechte poppenengel!
Naar een kleine baby kijken, die de wereld nieuwsgierig ontdekt, heeft iets geruststellends. De constante hartslag en de lieve geluidjes zijn balsem voor de ziel van alle ouders. En wie zat niet al een tijdje naast zijn kleine schat, alleen om er bij te zijn, als hij of zij met grote ogen steeds weer nieuwe dingen ontdekte?

Levensecht als een baby
Geïnspireerd door dit tafereel creëerde de gerenommeerde poppenkunstenares Linda Murray met “Gerda Goudhart” haar nieuwste meesterwerk exclusief voor The Ashton-Drake Galleries. De kleine schat is met de hand vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl, dat de babyhuid levensecht nabootst. Dankzij het zachte, natuurlijk verzwaarde stoffen lijfje kunt u “Gerda” in veel leuke houdingen brengen. Haar zachte met de hand ingebrachte haartjes en de fijne handmatige beschildering versterken de ongelooflijke levensechtheid nog meer. Maar deze kleine engel kan nog veel meer! Neem “Gerda” in uw armen en voel haar “hartslag”. En u hoort de tedere babygeluidjes, die een kleine baby maakt!

Met op maat gemaakte outfit
U ontvangt “Gerda” in een op maat gemaakt T-shirtje met een gouden glitterhart, een broekje met stippen en ruches en een hoofdbandje met strik. De magnetische fopspeen kan eenvoudig worden aangebracht en afgenomen.

Uitsluitend bij The Ashton-Drake Galleries
De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Schenk uzelf of een dierbare persoon magische momenten met deze poppenengel en bestel “Gerda Goudhart” beter nog vandaag!Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelobject voor veeleisende verzamelaarsters. Iedere
pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk