Geschenk der Liefde

Levensechte verzamelaarspop van Marita Winters van levensecht RealTouch®-vinyl

  • Volledig gemodelleerd lichaam
  • Van ons exclusieve RealTouch®-vinyl vervaardigd
  • Met een zacht, roze babydekentje
  • Schattig haarband
  • Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries

Grootte: 30,5 cm

€ 129,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-01864-001

Over de slaap van een pasgeboren baby zweeft een unieke betovering, die ons boeit en ons in zijn ban trekt. Dit vredige en magische moment heeft de kunstenares Marita Winters nu in haar nieuwste poppencreatie absoluut perfect voor u vastgelegd.

Ze is wondermooi en voelt aan als een echte baby

In tegenstelling tot een bewegende kunstenaarspop is de babypop “Geschenk van de liefde” in haar verrukkelijke slaaphouding en een volledig gemodelleerd lichaam vastgelegd. De pop wordt volledig van ons exclusieve RealTouch®-vinyl vervaardigd, dat bijna natuurgetrouw aanvoelt als zachte babyhuid. Dit materiaal is uitstekend geschikt om zelfs de kleinste details vast te leggen. Zodoende kunt u van een hoogwaardige kunstenaarspop genieten, die er niet alleen uitziet als een echte baby, maar ook zo aanvoelt!

Inclusief zacht babydekentje

Om ervoor te zorgen dat de kleine baby ook heerlijk zacht ligt, wordt de pop “Geschenk van de liefde” begeleid door een zacht, roze babydekentje. Ook de schattige haarband, die rond het kleine hoofdje is gedrapeerd, wordt meegeleverd.

Exclusief van The Ashton-Drake Galleries

Met de babypop “Geschenk van de liefde” mogen wij u een exclusief bij The Ashton-Drake Galleries verkrijgbaar meesterwerk van de kunstenares Marita Winters aanbieden. Sluit de kleine in uw armen en verzeker u van deze exclusieve poppenprimeur het liefst nog vandaag!