Giechelende Kira – babypop

Interactieve babypop van Sherry Rawn

  • Met de hand vervaardigd van RealTouch®-Vinyl
  • Met aanrakingsactivering
  • Met vrijwel levensecht gewicht
  • Handmatig ingebrachte haartjes
  • Op maat gemaakte kleertjes

Hoogte: ca. 56 cm

€ 189,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 47,45 Met 1-HEEL-JAARteruggeef- garantie
Productnummer:
03-02709-001

De kleine “Kira” kijkt u vreugdevol aan en wacht erop om in uw armen genomen te worden. En als u heel zacht haar wangetje streelt, begint de kleine schat ook nog leuk te giechelen. Haar lach is zo vrolijk en aanstekelijk dat u binnen de kortste keren mee zult giechelen. De gerenommeerde poppenkunstenares Sherry Rawn heeft met de schattige “Kira” een babypop ontworpen, die niet alleen een uniek verzamelaarsitem is, maar die zelfs samen met u kan lachen.

Levensecht, als een echte kleine baby!
De schattige “Kira” is met de hand vervaardigd van uniek Real-Touch®-vinyl. Dit materiaal is uitstekend geschikt, om de zachte babyhuid levensecht weer te geven. Wieg de heerlijke kleine engel in uw armen en u voelt haar vrijwel levensechte gewicht. De fijne haartjes zijn handmatig ingebracht. Een zachte streling over “Kira‘s” wangen is genoeg om haar vrolijk te laten giechelen.

Op maat gemaakte outfit
Bij de op maat gemaakte outfit van “Kira” behoort haar roze jurkje met lange mouwtjes, de legging van kunstdenim, de roze schoentjes en het bijpassende haarbandje met een stoffen bloem.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De pop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Verheug u op vele gemeenschappelijke uurtjes, waarin u met “Kira” kunt lachen. Bestel uw “Giechelende Kira” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk