Glans van de kersttijd

Verlichte tafelkerstboom

  • Speelt een medley van acht populaire kerstliederen, inclusief “Jingle Bells”, “O Tannenbaum” en nog meer…
  • Met 14 verschillende Thomas Kinkade kerstmotieven – te bewonderen op de kerstballen en de sokkel
  • De glazen sokkel en de boomtop zijn van binnen verlicht
  • Een schitterende kerstboom door dichte lagen natuurgetrouwe dennentakken
  • Versierd met zilveren sterren en rode hulstbessen

Originele grootte: ca. 40,6 cm hoog

Functioneert op 3 “AA”-batterijen (niet meegeleverd)

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,99

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-19737-701

Vier alles, wat u aan kerstmis zo lief is!

In het middelpunt van ieder kerstfeest staat een rijk ver- sierde en fonkelende kerst- boom. En terwijl we zijn schoonheid bewonderen, klinken in onze harten de melodieën van kerstmis. Het zijn juist deze momenten, die Thomas Kinkade in zijn kleurrijke en stralende kunstwerken heeft vast-gelegd. Beelden van een gelukkige en harmonische kerst.

De kunst van Thomas Kinkade op een unieke kerstboom

De boom is vormgegeven van natuurgetrouw nagemaakte den-nentakken met afzonderlijk gevormde naalden. De sokkel van glas in kristal-slijping toont in totaal zes kleurintensieve kerstscènes van Thomas Kinkade. Op acht verdere kerstballen zijn de werken van de “Schilder van het licht™” eveneens afgebeeld. Bloedrode hulst-bessen versterken het contrast met de “besneeuwde” takken. Een blauwe guirlande slingert zich om de boom. De tussen de takken aangebrachte LED-verlichting straalt een warm lichtschijnsel uit. De sokkel en de sterpunt zijn eveneens van binnen verlicht. Als u de boom inschakelt, klinkt indien gewenst een medley van acht onvergetelijke kerstmelodieën met onder andere het klassieke “Jingle Bells” en “O Tannenbaum”!

Exclusief bij The Bradford Exchange

Deze tafelkerstboom ver-schijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Maak de feestelijk versierde boom het centrum van uw kerstdecoratie. Begrensd op 120 productiedagen. Verzeker u van uw persoonlijke exemplaar en bestel “Glans van de kersttijd” beter nog vandaag!

Originele grootte: ca. 40,6 cm hoog

Functioneert op 3 “AA”-batterijen (niet meegeleverd)