Glanzende kerstpracht

Kerstbalset met kerstmotieven van Thomas Kinkade

  • Van mondgeblazen glas
  • Met kerstmotieven van Thomas Kinkade
  • Filigraan vormgegeven met voelbare sneeuwvlokken
  • Begrensd op 120 productiedagen
  • Uitsluitend bij The Bradford Exchange
€ 149,85

Verzending & Service: € 7,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-22575-001

Verander uw kerstboom in een ware kerstdroom

Ieder jaar om dezelfde tijd halen we kist vol kerstversiering te voorschijn. Dan beginnen we onze kerstboom liefdevol en feestelijk op te tuigen. Want we willen allemaal voor onze dierbaren een stralend kerstfeest. Met iedere kerstbal, die we uitpakken en op zijn plaats hangen komen er herinneringen naar boven aan al die schitterende kerstmomenten van ons leven. En als we klaar zijn, hangen geliefde kerstballen uit onze kinderjaren naast nog niet gebruikte ballen, waarmee we nieuwe waardevolle herinneringen van gemeenschappelijke kerstfeesten met onze dierbaren verbinden. En misschien zijn het juist die nieuwe ballen, die uw kinderen of kleinkinderen eens te voorschijn halen en als geliefde kerstballen aan hun bomen hangen.

Thomas Kinkades meesterwerken fonkelen op fijn glas

The Bradford Exchange presenteert u het Thomas Kinkade kerstbalassortiment “Glanzende kerstpracht”. Met dit 18-delige kerstbalassortiment kunt u uw kerstboom in schitterende glans laten stralen en dat met slechts een enkele levering. Alle 18 glazen ballen zijn met de mond geblazen, zodat iedere bal uniek is. Versier uw boom in de traditionele kerstkleuren en de bijzondere atmosfeer van de werken van de schilder van het lichtTM, die op 9 ballen te bewonderen zijn. De andere ballen worden versierd met kerstmotieven, reliëfsneeuwvlokken en beschouwelijke woorden, zoals bijvoorbeeld “Vrede op aarde”, “Liefde” en “Vreugde” (in het Engels). Van klassiek rond tot traanvormig en van metaalachtig stralend tot zijdemat glanzend – de kerstballen vertonen in vorm en glans een rijke variatie.

Exclusief bij The Bradford Exchange

U krijgt het 18-delige kerstbalassortiment in slechts een enkele levering exclusief bij The Bradford Exchange. U krijgt er nog GRATIS een edele verzamelaarsbox bij. Maak uw kerst voor u en uw dierbaren tot heel bijzonder feest. Bestel de “Glanzende kerstpracht” beter nog vandaag!