Waardevol erfgoed – kerstboom

Verlichte kerstboom met rijdende treinen op drie niveaus

  • 4 gedetailleerd gemodelleerde Lionel-treinen
  • 3 niveaus met rijdende locomotieven
  • 4 vintage-stations
  • Verlicht met 19 LED-lampjes en sterpunt
  • Met echte treingeluiden

Grootte: meer dan 43 cm hoog

Inclusief netadapter. Functioneert ook op 3 „AAA“-batterijtjes (niet meegeleverd)

€ 269,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 53,98 Met 1HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
01-21015-001

Op de rails naar het kerstgeluk – Romantische kerstdecoratie als Nederlandse première!

Als er met kerstmis een modelspoorweg onder de kerstboom ligt, dan kloppen niet alleen de kinderharten sneller. Nee, ook de vaders verheugen zich, om met het cadeau te kunnen spelen. Waarom dus niet de ogen van uw schatjes laten stralen met de tafelkerstboom “Waardevol erfgoed”, exclusief van The Bradford Exchange!

Geïnspireerd door de legendarische Lionel-modelspoorwegen!
Geniet van de kwaliteit van gedetailleerd gemodelleerde treinen en de feestelijke stemming van de kersttijd met een buitengewone tafelkerstboom voor uw woning! Op drie niveaus cirkelen de met de hand vervaardigde en beschilderde vintage-treinen om verlichte stations, die er uitzien als in lang vervlogen tijden. De naam Lionel betekent kwalitatief hoogwaardige en zeer detailgetrouwe modelspoorwegen. De vintage-treinen zijn geheel vormgegeven in de traditie van de legendarische Lionel-modellen. Op vier niveaus ziet u het eerste van metaal gebouwde model, de stoomlocomotief No. 5 uit het jaar 1903, de legendarische 400 stoomlocomotief van de “Blauwe komeet”-serie, de 381 elektrische locomotief en de uiterst populaire 226 stoomlocomotief. Echte treingeluiden weerklinken bij de rijdende locomotieven. 19 LED-lampjes en de stralende ster op de boomtop creëren een indrukwekkende feestelijke lichtstemming. Op de sokkel in mahonie-optiek glanst de metalen titelplaquette.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze indrukwekkende tafelkerstboom verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Niet alleen voor fans van oude spoorwegmodellen is deze boom een vreugdevolle en feestelijke kerstdecoratie. Bestel uw exemplaar van “Waardevol erfgoed” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk