Hakuna Matata – Disney-wandklok

Wandklok met "De Leeuwenkoning"-motief

  • Officieel door Disney geautoriseerd
  • Van sculptuurgieting met de hand gemodelleerd en beschilderd
  • Met sfeervolle dag- en nachtwisseling
  • Speelt de iconische filmmuziek
  • Wereldwijd gelimiteerd tot 295 productiedagen

Hoogte: 35,6 cm (incl. slinger)

Heeft 1 “AA”-batterij en 3 “AAA”-batterijtjes nodig (niet meegeleverd)
Geluidseffecten kunnen worden uitgeschakeld

€ 229,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 45,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-27662-001

Hakuna Matata
In 1994 brachten de Walt-Disney-studio’s hun 32ste avondvullende animatiefilm in de bioscopen – nog niets bijzonders. Maar “De Leeuwenkoning” begon een buitengewone triomftocht rond de hele wereld, omdat het verhaal van de jonge Simba de harten van de mensen veroverde. Onvergetelijk is ook het door sir Elton John gecomponeerde lied “Hakuna Matata”, wat “Maak je geen zorgen” betekent. Geniet nu elke minuut van deze zorgeloze sfeer en breng een onvergetelijk bezoek aan het “Beloofde land”!

Met tien gedetailleerd vormgegeven figuren
De klok is met de hand vervaardigd van kunstenaarssculptuurgieting en op artistieke wijze manueel beschilderd. Rond de wijzerplaat hebben zich de jonge Simba, het stokstaartje Timon, het knobbelzwijn Pumbaa, de leeuwen Nala en Scar, de roodsnaveltok Zazoe en de mandril Rafiki verzameld. De drie hyena‘s Shenzi, Banzai en Ed hangen aan “ranken” onder de klok. De wijzerplaat wordt indirect verlicht in een heerlijk sfeervolle dag-nacht-wisseling van de Afrikaanse savanne. Elk heel uur klinkt bovendien een fragment uit de met een Oscar onderscheiden filmmuziek.

Exklusiv bei The Bradford Exchange
De officieel geautoriseerde wandklok verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is wereldwijd gelimiteerd tot 295 productiedagen. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Laat de leeuwenkoning in uw woning tot leven komen en bestel de wandklok “Hakuna Matata” beter nog vandaag!

© Disney