Hannah gaat naar Oma

Verzamelaarspop van de kunstenares Jannie DeLange

  • Grootte: ca. 48,3 cm
  • Van Jannie DeLange
  • Zachte huid van RealTouch®-Vinyl
  • Met kleurrijk ensemble met muts en hoofdband
  • Inclusief babydeken
  • Exclusief van The Ashton-Drake Galleries
€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-01997-001

U kunt het zich zeker voorstellen, wanneer de kleine “Hannah” naar haar oma gaat, wordt ze door iedereen bewonderd.  Met haar opgewekte bruine ogen en haar betoverende outfit ziet de kleine engel ook eenvoudig schattig uit. Ze is zo onweerstaanbaar, dat u “Hannah” het liefste de hele tijd wilt knuffelen en liefkozen. Verheugt u zich op “Hannah gaat naar Oma”, de nieuwe creatie van de poppenmeesteres Jannie DeLange – zelf een lieve oma.

Deze exclusieve nieuwe verschijning zal de poppen verzamelaars wereldwijd enthousiast maken. De gevestigde traditie van The Ashton-Drake Galleries volgend, voelt zich “Hannah gaat naar Oma” niet alleen ongelooflijk levensecht aan. Ze ziet er ook uit als een echte baby. Dat heeft ze te danken aan de levensechte RealTouch®-Vinyl, dat de babyhuid zo natuurgetrouw imiteert. U zult ervan houden, haar kleine handen en armen zo te draperen, dat het uitziet, alsof ze haar kleine voeten wil vastpakken. Zoals een echte baby het steeds doet. Dankzij het zachte stoflichaam nodigt  de kleine “Hannah” u uit te knuffelen en te koesteren. Het fijne haar, de perfecte, zachte wimpers, de schattige voetjes en de zacht-rosa  lippen ronden de levensechte indruk en de vrolijke uitstraling van “Hannah” perfect af.

“Hannah gaat naar Oma” komt in een perzik-kleurig gebreid jasje, een bedrukt hemdje en een broek met plooiband, babyschoenen en een tedere hoofdband naar u thuis. En als het tijd is voor een slaapje, draagt ze het schattigste mutsje dat u zich kunt voorstellen. De babydeken, die qua kleur op de outfit van kleine “Hannah” is afgestemd, is er vanzelfsprekend GRATIS erbij.

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaars. Elke pop is een unicaat en kan in geringe mate van de afbeelding afwijken.

Misschien vind je dit ook leuk