Hannah's eerste dag op de kleuterschool – kunstenaarspop

Kunstenaarspop van de kunstenares Monika Peter-Leicht

  • Van de populaire poppenkunstenaar Monika Peter-Leicht
  • 7 gewrichten voor verschillende poseermogelijkheden
  • Handgemaakt en met de hand beschilderd
  • Hele lichaam gemaakt van geurloos massief vinyl
  • Accessoires met romantisch eenhoornmotief

Grootte: 81 cm

€ 299,90

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 59,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
722-JE022.01

"Ik ben al zo groot!"
Hannah is blij: "Ik ben al zo groot en mag naar de kleuterschool! Het ondernemende kleine meisje kijkt al weken uit naar deze dag. Mama en papa kunnen niet geloven dat hun kleine schat ineens zo groot is en dat er een nieuwe fase in haar leven aanbreekt. De hele familie, inclusief opa en oma, kan het niet laten om er op Hannahs eerste dag bij te zijn. Hannah is nieuwsgierig en misschien een beetje opgewonden, maar met de geweldige rugzak wordt de weg naar de kleuterschool als een wandelingetje. Toen Hannah de schattige eenhoorn op de rug ontdekte, was het liefde op het eerste gezicht - nooit meer zonder rugzak! Mama koos Hannahs nieuwe favoriete accessoire speciaal voor de gelegenheid. De eenhoorn moet symboliseren dat Hannahs dromen kunnen uitkomen. En omdat de kleine iets heel speciaals is, staan de woorden "One of a kind" op de klep. Met de eenhoorn aan haar zijde zal Hannah een prachtige dag hebben!

Door Monika Peter-Leicht exclusief voor The Ashton-Drake Galleries
Monika Peter-Leicht
is over de hele wereld geliefd om haar levensechte poppenontwerpen. Met Hannah is ze erin geslaagd een bijzonder levendig portret van een kind te creëren. In Hannah heeft ze de dromen en verwachtingen van een lief klein meisje op een schattige manier vastgelegd. Hannah's tedere en levensechte gezichtsuitdrukking is zo intens dat je denkt dat je naar een echt kind kijkt. Hannahs kleding en accessoires zijn met liefde ontworpen. Hannah draagt een legging en bijpassende sneakers bij haar lentefrisse jurk met fleurig bloemendecor. De haarclips met eenhoornmotief zijn echte blikvangers. Natuurlijk komt Hannah bij je thuis met haar kleuterrugzak.

Met zeven gewrichten en vrij positioneerbaar
"Hannah" is volledig gemaakt van geurloos vinyl van verzamelaarskwaliteit en is vrij positioneerbaar dankzij haar zeven gewrichten. Een handgenummerd certificaat van echtheid vergezelt de pop naar je huis. Reserveer "Hannah's eerste dag op de kleuterschool" vandaag nog!

 

Deze pop is geen speelgoed, maar een verzamelobject van hoge kwaliteit voor veeleisende verzamelaars. Elke pop is uniek en kan iets afwijken van de foto. Levering is inclusief kleding, zoals afgebeeld.