Hare majesteit koningin Elizabeth II – medaille-collectie

Herinneringsmedaille-collectie ter gelegenheid van de 70e verjaardag van de troonsbestijging van koningin Elizabeth II.

  • Bedekt met 99,9% zuiver platina
  • In de hoogste stempelkwaliteit “Proof”
  • Geaccentueerd door een 24-karaats goudmonogram
  • Inclusief GRATIS Deluxe-display-box
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Diameter: 3,9 cm


Start u de collectie met € 30 korting!
Het abonnement kan op elk moment zonder rede van opgaaf worden opgezegd.
De vervolgprijs van elke volgende uitgave kost € 49,90.
De verdere uitgaves verschijnen in afstanden van 21 dagen.

€ 19,90 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-36528

Geslagen voor een koninklijke première!
In 1952 besteeg Elizabeth II de Britse troon. In de decennia die volgden, leidde zij het koninklijke instituut door tijden van ongelooflijke veranderingen in de sociale structuren, de technologie en de regering. Met een vaste hand en geruststellende aanwezigheid beheerste ze elke crisis en elke mijlpaal. Voor haar leiderschap en haar verdiensten wordt zij niet alleen in het Britse Gemenebest maar ook ver daarbuiten bewonderd.

Dit jaar vierde hare majesteit koningin Elizabeth II, het vrouwelijke staatshoofd met de hoogste anciënniteit van de wereldgeschiedenis, het platinajubileum van haar troonsbestijging – als eerste vorstin in de Britse geschiedenis überhaupt. Ter gelegenheid van deze gedenkwaardige gebeurtenis – 70 jaar sinds haar kroning tot vorstin – presenteert The Bradford Exchange u nu deze buitengewone herinneringsmedaille-collectie.

Om de betekenis van het platinajubileum te onderstrepen, is elke herdenkingsmedaille van deze collectie niet alleen bedekt met 99,9% zuiver platina – een van de zeldzaamste edele metalen ter wereld – maar ook geslagen in de hoogste kwaliteit “Proof”. Deze muntkwaliteit zorgt voor de gepolijste, spiegelende velden en de verhoogde, gematteerde motieven van de medailles.

De voorzijde van elke medaille toont telkens een ander portret van koningin Elizabeth II in kleur, dat geaccentueerd wordt door een monogram van 24-karaats goud. De achterzijde van elke medaille presenteert steeds de replica van de handtekening van hare majesteit en een aanzicht van de poorten van Buckingham Palace.

Met de tweede platina-herinneringsmedaille “Huwelijk met prins Philip” ontvangt u bovendien GRATIS de officiële Deluxe-display-box, die een beschermende en tijdloze opbergmogelijkheid voor al uw medailles biedt.

Deze unieke herinneringsmedaille-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Ga op een 70-jarige reis door de tijd vanaf het moment dat prinses Elizabeth in 1952 koningin werd, via alle tradities, triomfen en tragedies, die de regeringsperiode van hare majesteit hebben gekenmerkt, tot op de dag van vandaag en haar historische platinajubileum. Een onvergankelijk en passend eerbetoon aan de 70e verjaardag van de troonsbestijging van de koningin!

Verzeker u van uw kans op de unieke platina-herinneringsmedaille-collectie “Hare majesteit koningin Elizabeth II” en bestel de startuitgave “Het platinajubileum – 70 jaar vorstin” beter nog vandaag!