Harry Potter™ – Miniatuurdorp-collectie

Miniatuurdorp-collectie rond Harry Potter en Zweinstein

  • Met officiële licentie
  • Elk model kan worden verlicht
  • Met de hand gemodelleerd
  • Gedetailleerd met de hand beschilderd
  • Inclusief figuurtjes uit het Harry Potter-universum

Hoogtes variëren van 16,5 cm tot 17,7 cm.
Afmetingen Zweinstein: 20 cm x 20 cm x 20 cm
Figuurtjes tot 5 cm hoog


Afgebeeld ziet u een voorbeeld van de eerste 4 uitgaven. Iedere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Prijs: per levering

€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
14-01909

Een bezoek aan de fantastische wereld van Harry Potter brengt een heel bijzondere magie met zich mee. Daar zijn magische plaatsen en voor de leerlingen van de Zweinstein-school voor hekserij en hocus-pocus wacht er een avontuur op iedere hoek. In deze wondere wereld wordt magie aangeleerd, worden vriendschappen gesloten en duistere geheimen bewaard.

Laat u door de Zweinstein-expres naar dit oord brengen met de officieel geautoriseerde miniatuur-collectie van The Bradford Exchange! Elk model kan verlicht worden, artistiek met de hand vervaardigd en manueel beschilderd, om werkelijk elk miniem detail van al uw lievelingsplekjes uit de Harry Potter-films weer te geven.

Gestart wordt met uitgave 1, de kroeg “Drie Bezemstelen” incl. een gratis Harry Potter-figuur, verder gaat het met de snoepwinkel “Honeydukes” in uitgave 2, de beroemde “Zweinstein”-school in uitgave 3 en vele meer.

De Harry Potter miniatuur-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar.

HARRY POTTER characters, names and related indicia are ©&™ Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: ©&™ WBEI.  WIZARDING WORLD trademark and logo ©&™ Warner Bros.Entertainment Inc. Publishing Rights ©JKR(s19)

Misschien vind je dit ook leuk