Heldinnen van het dagelijks leven – poppencollectie

Miniatuurpoppencollectie ter ere van ons verplegend personeel

  • Van de kunstenares Cheryl Hill
  • Van sculptuurgietwerk
  • Met de hand gemodelleerd
  • Gestylede pruiken en liefdevolle pakken
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Hoogte: 12,7 cm

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u: U kunt de onbeschadigde en complete verzameling binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

Prijs: per levering

€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-03129

Ze zijn zorgzaam, meelevend, altijd aanwezig als we ze nodig hebben en heldinnen aan het voorste front – verpleegsters. Toon ook uw waardering voor ons verplegend personeel met deze unieke miniatuurpoppencollectie van de kunstenares Cheryl Hill. Elke pop is met de hand gemodelleerd van sculptuurgietwerk en beschilderd. De gestylede pruiken, de medische miniatuuruitrusting en de liefdevolle pakken van stof zorgen voor nog meer realisme. Begin met uw verzameling en verheug u op editie 1 “Ik ben een verpleegster! Wat is haar superkracht?”

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk