Het Disney-koninkrijk viert kerstmis – tafelboeket

De eerste groenblijvende Disney-tafelsculptuur

  • Offi cieel geautoriseerd door Disney
  • Met de hand vervaardigd van hoogwaardige kunstenaarssculptuurgieting
  • Met de hand beschilderde Disney-figuren
  • Speelt een medley van acht populaire kerstmelodieën
  • Met sfeervolle verlichting

Grootte: 45,7 x 25,4 cm (B x H)

Werkt op 3 “AAA”-batterijen, (niet in de levering inbegrepen)

€ 229,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 45,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-21301-001

Wie kan het wonder, de glans en de magie van kerstmis beter tot leven wekken dan de populaire stripfiguren van Walt Disney? Al generaties lang spreken ze tegen ons uit de betoverende sprookjesverhalen van Assepoester en Sneeuwwitje en de avonturen van Mickey Mouse en Winnie de Poeh en hun vrienden. Verenig nu de gehele onweerstaanbare Disney-charme samen met feestelijke hulst, dennenappels, linten en ornamenten tot een uitzonderlijke tafeldecoratie vol met stralend licht en kerstmelodieën!

De magie van een mooi kerstfeest
De basis van deze prachtige kerstdecoratie wordt gevormd door het artistieke bloemenarrangement. Het arrangement bestaat uit natuurlijk ogende, groenblijvende dennentakken en dennenappels, met de hand vervaardigde linten en stralende kerstbalornamenten. Het groenblijvende arrangement is gecreëerd met het oog en de kunstvaardigheid van een echte bloemist en ziet er daarom ieder jaar weer uniek vers en fraai uit. Veertien fascinerende Disney-figuren! In het midden van deze decoratie verheft zich het onmiskenbare Disney-kasteel met zijn vele besneeuwde en feestelijk versierde torenspitsen. In het romantische winterlandschap daarvoor dartelen veertien iconische Disney-fi guren. Zo zie je Sneeuwwitje een kerstboom versieren, Assepoester schaatst met haar prins, Winnie de Poeh, knorretje en teigetje dansen vrolijk en Mickey en zijn vrienden zingen een vrolijk liedje. Elke figuur is gedetailleerd met de hand gemodelleerd van kunstenaarssculptuurgieting en aansluitend meesterlijk handmatig beschilderd. Met een druk op de knop beginnen de in het boeket geïntegreerde led-lampjes te branden, de klassieke straatlantaarns verspreiden een magisch stralend licht en uit de kasteelvensters komt een goudgeel schijnsel. Daarbij klinkt een medley van acht van de meest populaire kerstmelodieën!

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze tafelsculptuur verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is gelimiteerd tot 120 productiedagen. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert u een hoge kwaliteit en authenticiteit. Vier een stralend feest met uw Disney-lievelingen – ieder jaar weer uniek vers – en bestel beter vandaag nog uw exemplaar van “Het Disney-koninkrijk viert kerstmis”!

 © Disney

Misschien vind je dit ook leuk