Het onze Vader kruis

Edel sieraad met fonkelende Swarovski®-kristallen

  • Van geborsteld edelstaal
  • Met 15 fonkelende Swarovski®-kristallen
  • Gebed “het onze Vader” is in het kleine kristal zichtbaar
  • Met echtheids-certificaat
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte van het kruis: 4,3 cm hoog
Lengte ketting: 61 cm

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie

Productnummer:
531-SAN06.01

Het “onze Vader” is het oudste gebed van het Christendom. Het verenigt alle christenen in het geloof en is de directe aanspraak tot de Heer. Met dit sieraad “Het onze Vader
kruis” kunt u deze belijdenis altijd in uw hart dragen. Houdt u het kruis tegen het licht, en u kunt het “onze Vader” in het glinsterende kristal in het midden van het kruis lezen!

Filigrane details in meesterlijke handarbeid
Kijk eens, hoe prachtig de vijftien geslepen Swarovski®-kristallen fonkelen op het kruis van geborsteld edelstaal! En hoe zorgvuldig en filigraan het kruis vervaardigd werd, alles in liefdevolle handarbeit van meesterlijke goudsmeden. Zo ontstond een sierhanger als waardevolle geloofsbelijdenis. “Het onze Vader kruis” komt inclusief een halsketting en in een edel juwelentasje naar u thuis.


Kostbaar sieraad in een uniek design
Dit unieke sieraad verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat staaft de echtheid van uw kleinood. Verzekert u zich het beste vandaag nog van “Het onze Vader kruis”, en draagt u de verbondenheid van het Christendom altijd in uw hart!