Het onze Vader kruis

Edel sieraad met fonkelende Swarovski®-kristallen

  • Met de complete oecumenische tekst “Het onze Vader”
  • Edel verguld
  • Met 9 Swarovski®-kristallen bezet
  • In representatieve geschenkdoos
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Originele grootte van het kruis: 4,3 cm hoog

Lengte ketting: 60 cm

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie

Productnummer:
531-SAN05.01

Het “onze Vader” is het oudste gebed van het Christendom. Het verenigt alle christenen in het geloof en is de directe aanspraak tot de Heer. Met dit sieraad “Het onze Vader kruis” kunt u deze belijdenis altijd in uw hart dragen. Houdt u het kruis tegen het licht, en u kunt het volledige “onze Vader” in het glinsterende kristal in het midden van het kruis lezen!

Prachtig fonkelen de negen geslepen Swarovski®-kristallen op het edel vergulde kruis, dat in romaanse stijl is vervaardigd – alles in liefdevolle handarbeit van meesterlijke goudsmeden. Zo ontstond een sierhanger als waardevolle geloofsbelijdenis. “Het onze Vader kruis” komt inclusief een filigrane halsketting in een edel juwelendoos naar u thuis.

Dit unieke sieraad verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat staaft de echtheid van uw kleinood. Verzekert u zich het beste vandaag nog van “Het onze Vader kruis”, en draagt u de verbondenheid van het Christendom altijd in uw hart!