Het verhaal van Jezus - Verzamelaarssculptuur

Het verhaal van Jezus Christus in een uniek verzamelaarssculptuur  

  • Meesterlijk met de hand gemodelleerd van gegoten beeldhouwwerk
  • Acht sleutelmomenten uit het leven van Jezus 
  • Met de hand geschilderd in levensechte kleuren en natuurgetrouw
  • Met geïntegreerde LED-verlichting
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Afmetingen: 16,5 x 36,8 x 16,5 cm (L x B x H)

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 365-Dagen-teruggeef-garantie
Productnummer:
14-02414-001

Zijn verhaal adembenemend gedetailleerd!

Het verhaal van Jezus Christus is het grootste verhaal dat ooit is verteld. Vanaf zijn geboorte tot zijn bediening, dood en glorieuze hemelvaart is Jezus de centrale figuur van het christendom die ons allen inspireert tot eeuwige vrede en liefde. Door zijn woorden en de gebeurtenissen in zijn leven vinden we inspiratie en troost. 


The Bradford Exchange brengt je nu deze unieke verzamelbare sculptuur, geïnspireerd door de artistieke visioenen van de onvergetelijke Thomas Kinkade, die het leven van Jezus Christus een nieuwe en volledig dimensionale uitdrukking geeft! 


Het verhaal van Jezus Christus in een uniek verzamelaarssculptuur 

Dit unieke diorama is volledig met de hand gemodelleerd uit gegoten beeldhouwwerk en presenteert acht sleutelmomenten uit het Evangelie. Dankzij de meesterlijke handkleuring van meer dan een dozijn figuren met een verscheidenheid aan levensechte tinten komt elke scène tot leven, waaronder de geboorte van Christus, de genezing van de zieken, de verandering van water in wijn, het dragen van het kruis naar Golgotha, de kruisiging, Jezus’ opstanding en zijn glorieuze hemelvaart. In het midden van het beeld loopt Jezus over het water onder de ogen van zijn discipelen, prachtig verlicht door de LED-verlichting die onder het water is geïntegreerd.


Exclusief bij The Bradford Exchange

Het verzamelaarssculptuur is exclusief bij The Bradford Exchange en niet verkrijgbaar in de winkels. Het bijgevoegde echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit van elk stuk. Aarzel niet en haal deze buitengewone aanvulling op uw woondecoratie in huis. Bestel het verzamelaarssculptuur “Het verhaal van Jezus” vandaag nog!