Het wonder van Bethlehem

Met de hand vervaardigde en beschilderde reproductie van het wereldberoemde kerstspel op het Sint-Pietersplein in Rome als unieke kerstspelverzameling

  • Met de hand vervaardigd en beschilderd
  • Officieel geautoriseerd door de Vaticaanse sterrenwacht
  • Naar het voorbeeld van het kerstspel op het Sint-Pietersplein in Rome
  • Met echtheidscertificaat
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: tot 14 cm hoog

De afbeeldingen bieden een vooruitblik op verdere uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 30 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden binnen de vermelde garantieperiode worden opgezegd.

Productprijs: per levering

€ 69,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 7,95

Met 1HEEL-JAAR terugeefgarantie
Productnummer:
14-01408

Paus Johannes Paulus II had in 1982 het idee, om aan het begin van de kerstavond een kerstspel op het Sint-Pietersplein in Rome te tonen. Sindsdien is daaruit een traditie ontstaan, die een bron van inspiratie en grote vreugde is geworden voor miljoenen mensen over de hele wereld.


Meesterlijk met de hand vervaardigd en met veel liefde voor het detail met de hand beschilderd
Geïnspireerd door het wereldberoemde kerstspel op het Sint-Pietersplein in Rome presenteert The Bradford Exchange u een uniek meesterwerk: “Het wonder van Bethlehem” – een kerstspelverzameling, waarmee u de schoonheid en plechtige stemming van het originele kerstspel uit Rome direct in uw woonkamer brengt. Start uw eigen kersttraditie! De levensgrote figuren, die voor het Sint-Pieterspleinkerstspel worden gebruikt – enkele daarvan bestaan al sinds 1842 – vormden het voorbeeld voor de volledig uitgemodelleerde figuren van deze unieke verzameling.

Start met de “Heilige Familie”
Deze tot in het detail van kunstenaarssculptuurgieting vervaardigde kerstspelverzameling verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Maak iets heel bijzonders van uw kerstavond met deze scenische voorstelling van de geboorte van Jezus. Met de tweede levering ontvangt u “2 koningen en de os”. Er komen nog verdere exclusieve uitgaven. Bestel beter nog vandaag en start uw unieke verzameling met de eerste uitgave „De Heilige Familie“!