Beschermster van de wijsheid – handtas

De eerste designer handtas met de uilenkunst van Lisa Parker

  • Met de kunst van Lisa Parker
  • Van gekorreld kunstleer in volle kleuren
  • Met de hand vervaardigd
  • Met afsluitbaar binnenvak en twee steekvakken
  • Inclusief afneembare en verstelbare draagriem

Afmetingen: 32 x 23,5 x 8,5 cm (b x h zonder handgrepen x d),
resp. 36 cm hoog met handgrepen
Incl. draagriem: 132 cm

Materiaal: 90 % polyurethaan, 5 % polyester, 5 % metaal

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Mit 90-TAGE-Rückgabe-Garantie
Productnummer:
422-SHA03.01

Draag de magische charme van een unieke kunstenaarshandtas
Helder staat de volle maan aan het fi rmament en werpt zijn zilveren licht op een magische behuizing, waarin een geheimzinnige uil op een kristallen bol zit. Terwijl de meesteres van het huis de roep van de Walpurgisnacht volgt, beschermt haar trouwe uil Myrrhe het magische weten van duizend jaar. Toon uw fascinatie voor het wezen van de uil met een uniek modeaccessoire: de dameshandtas “Beschermster van de wijsheid”!

Met de uilenkunst van Lisa Parker
Meesterlijk met de hand vervaardigd is deze robuuste handtascreatie functioneel en modieus tegelijk. Op de voorzijde is het mystieke uilenmotief “Spell Keeper” van de gerenommeerde kunstenares Lisa Parker te zien. De geportretteerde kerkuil behoort met haar hartvormige gezicht waarschijnlijk tot onze mooiste uilen. Het colour-blocking in modieuze blauwe en beige kleurschakeringen neemt de kleurgeving van het kunstenaarsmotief schitterend op en is de perfecte afsluiting voor de van gekorreld kunstleer vervaardigde tas. De handgrepen maken het dragen comfortabel. Het hoofdvak met rits heeft een afsluitbaar binnenvak en twee steekvakken – ideaal voor het veilig en netjes opbergen van uw spullen.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Dit modeaccessoire verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Bestel uw damestas “Beschermster van de wijsheid” met de kunst van Lisa Parker beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk