Ik ben het licht der wereld – lantaarn-collectie

Deco-lantaarn-collectie met kunstenaarsmotieven

  • Met Jezus-motieven van Greg Olsen
  • Vlamloze LED-kaarsen
  • Met de hand beschilderd frame van sculptuurgieting
  • Met 24-uurs-timer
  • Inclusief echtheidscertificaat

Afmetingen: 12,7 x 25,4 x 12,7 cm (B x H x T)

Werkt op 3 “AAA”-batterijen niet in de levering inbegrepen)Prijs: per levering


Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 79,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-33168

Jezus’ liefde straalt in een nieuw licht
Jezus heeft ons boodschappen gestuurd vol onvoorwaardelijke liefde en uitnodigende warmte. Met deze unieke lantaarncollectie kunt u de liefdevolle woorden van Christus nu samen ontvangen met inspirerende taferelen van de gerenommeerde kunstenaar Greg Olsen, die in het warme flikkeren van het lantaarnlicht stralen.

Prachtige kunstenaarsmotieven op echt glas
Meesterlijk op echt glas gereproduceerd, presenteert elke deco-lantaarn van deze unieke collectie niet alleen een schitterend en inspirerend Jezus- motief van de gerenommeerde Greg Olsen maar ook de woorden van de Heer (in het Engels). Met een druk op de knop verlicht de vlamloze LED-kaars elk tafereel met haar warme, flikkerende licht. Het met de hand beschilderde antiek-witte frame van de lantaarn is vervaardigd van sculptuurgieting en versierd met metalen beslag. Goudkleurige versieringen en een glinsterend gouden kruis sieren elke lantaarndeksel. Met de praktische 24-uurs timer kunt u de kaarsen zo instellen dat ze elke dag vanzelf aan- en uitgaan.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De unieke lantaarn-collectie “Gezegende lichten” verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het bij elke levering meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Verzeker u beter vandaag nog van de christelijke deco-lantaarns en start uw collectie met uitgave 1 “Ik ben het licht der wereld”!

© Granted by Greg Olsen Art Publishing, Inc. Meridian, Idaho 83642