Ik zal handhaven – chronograaf

Exclusief heren-chronograaf

  • Van het allerbeste roestvrij staal en kostbaar verguld
  • Seiko-VK83-uurwerk met stopwatchfunctie*
  • Generfde echt leren band
  • Elk horloge een genummerd unicaat
  • Presentatie van de chronograaf in etui

Band: ca. 2 cm breed, voor polsomvang van ca. 15,5 tot 20,5 cm
Ø horlogehuis: ca. 4,2 cm

* Grote 1/5-seconden-stopwatchwijzer, 20-minuten-stopwatch-weergave, 24-uurs- en datumweergave

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
531-FAN06.01

Tijd voor vaderlandsliefde – en horloge voor Nederland
Nederland, dat is meer dan het land van windmolens, tulpen, fietsen en kaas. Ons kleine landje aan de Noordzee zit vol met wereldberoemde bezienswaardigheden. Wij zijn het land van bekende kunstenaars als van Gogh, Rembrandt en Vermeer, het land van de grachten en de beroemde ingenieurs. Hier bij ons in het hart van Europa bloeien vrijheid en recht en is het de moeite waard om te leven. Dit zijn goede redenen om trots te zijn op ons land. Toon deze trots nu met een polshorloge dat even elegant als waardevol is!

Een meesterwerk van de horlogemakerskunst
Vervaardigd van het allerbeste roestvrij staal en kostbaar verguld, presenteert het horloge op de wijzerplaat de gedetailleerde afbeelding van de trotse Nederlandse leeuw, omgeven door accenten in authentieke oranje kleurstelling. Op de buitenste tachymeter-schaal staat het nationale motto “Ik zal handhaven”. Binnenin werkt een hoogwaardig Seiko-VK83-multifunctioneel uurwerk met stopwatch in 1/5-seconden en minuten, 24-uurs weergave en datumvenster. De gravure van uw persoonlijke uitgavenummer maakt ieder horloge tot een echt unicaat. De generfde echt leren band en de edele cadeaubox met gouden decor completeren het geheel.

Toon uw trots op Nederland
Dit polshorloge verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Bestel het horloge “Ik zal handhaven” beter meteen vandaag!