Indian Motor­cycle Express – modelspoorbaan

Elektrische modelspoorbaanverzameling met afzonderlijk afneembare Indian®-motoren

  • Officieel geautoriseerd
  • Met de officiële logos en de klassieke slogan
  • Elke reproductie is van de wagons afneembaar
  • GRATIS 14-delige railset incl. transformator
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte van de ovale spoorrails 96,5 x 119,3 cm


Prijs: per levering

Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden binnen de vermelde garantieperiode worden opgezegd.

Onze modelspoorbanen zijn uitsluitend voor volwassenen verzamelaars. Het handelt zich hier om kleine modellen die origineel en op schaal gemaakte gelicentieerde verzamelproducten.

€ 99,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 9,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
14-01617

De treinwagons zijn in de beroemde bedrijfskleuren, de officiële logo’s en de klassieke slogan van het merk van Indian Motorcycle Express overvloedig gedecoreerd. Verheug u op de Indian® 101 Scout uit 1928 en de legendarische touring motor Indian® Chief uit 1948. U ontvangt de detailrijke gebeeldhouwde modellen met de edities 3 en 4. Elke reproductie is van de wagons afneembaar. GRATIS met editie 2 en 3. 14-delige railset inclusief transformator en snelheidregelaar ter waarde van 60,-!


©Official licensed product of Indian Motorcycle International, LLC, all rights reserved. INDIAN MOTORCYCLE® is a registered trademark of Indian Motorcycle, LLC ©Hawthorne Village

Misschien vind je dit ook leuk